Spouwmuurisolatie

Muren isoleren
in Drenthe

Wist u dat bij een niet geïsoleerde spouwmuur ongeveer 20% van de warmte verloren kan gaan? Hierdoor kan uw woning koud en kil aanvoelen en is de energierekening vaak erg hoog. Door de stijgende prijzen in gas en elektra worden de totale kosten, om uw woning in Drenthe warm te houden, alleen maar hoger en hoger. Door spouwmuur isolatie toe te passen in uw woning, kunt u eenvoudig op uw energierekening besparen. Muren isoleren in Drenthe kan u laten uitvoeren door de professionals van Energiecontrol NL.

Spouwmuurisolatie is een goedkope manier om uw huis in Drenthe te isoleren. De werkzaamheden zijn al vaak binnen één werkdag afgerond en verdient zich meestal al tussen 2 á 4 jaar terug. Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal in de holle ruimte tussen de binnen en buiten muren van uw woning gespoten. Deze holle ruimte wordt ook wel de spouwmuur genoemd. Bij spouwmuurisolatie worden er kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur gemaakt. Op deze gaten wordt een spuit gezet en wordt er isolatiemateriaal ingespoten tot de spouwmuur gevuld is. Hierdoor zal de spouwmuur minder warmte doorlaten en heeft u minder stookkosten.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Spouwmuur isoleren in Drenthe

Of spouwmuurisolatie voor uw woning mogelijk is, is afhankelijk van wanneer uw woning gebouwd is. Zo zijn woningen die tussen 1920 en 1975 gebouwd zijn het meest geschikt voor spouwmuurisolatie. Bij nieuwe woningen wordt namelijk vaak bij het bouwen al muurisolatie toegepast. Huizen die vóór 1920 gebouwd zijn, beschikken vaak niet over een spouwmuur, waardoor de isolatie niet mogelijk is.

Energiecontrol NL gebruikt voor spouwmuur isoleren Drenthe twee verschillende soorten isolatiemateriaal. Welke het beste voor uw woning is, is afhankelijk van technische aspecten. Zo is het ene isolatiemateriaal meer geluiddempend dan het andere isolatiemateriaal en ook spelen brandveiligheid en de vochtigheid tussen de binnen- en buitenmuur ook een rol bij deze keuze.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom spouwmuurisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Contact opnemen met Energiecontrol NL

Voor spouwmuurisolatie in Drenthe bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van onze diensten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)546 – 574472 of mail ons op klantenservice@energie-control.nl.