Spouwmuurisolatie

Muren isoleren
in Almelo

Uit onderzoek is gebleken dat bij oudere woningen tot 20% warmte verloren kan gaan als de huizen niet goed geïsoleerd zijn. Mede hierdoor wordt het isoleren van woningen steeds populairder. Zo zijn er diverse mogelijkheden om uw woning te voorzien van isolatie om uw stookkosten te verlagen. U kunt ervoor kiezen om (spouw)muurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie toe te passen in uw woning in Almelo. Omdat (spouw)muurisolatie zichzelf sneller terugverdiend dan vloerisolatie, wordt spouwmuurisolatie vaak gekozen bij huis isolatie van woningen in Almelo.

Spouwmuurisolatie heeft verschillende voordelen. De kosten van spouwmuurisolatie zijn relatief laag, zo verdiend u uw investering al tussen 2 tot 4 jaar terug. Daarnaast geeft spouwmuurisolatie een beter energielabel en het beter is voor het milieu.  Een ander bijkomend voordeel van spouwmuurisolatie is dat het meer wooncomfort met zich meebrengt. Daarnaast zult u minder last hebben van geluidsoverlast, omdat de isolatie geluiddempend is.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Hoe wordt spouwmuurisolatie in Almelo uitgevoerd?

Bij uitvoeren van spouwmuurisolatie worden in de buitenmuur verschillende gaten geboord. Deze gaten maken het mogelijk dat, door middel van een spuit, isolatiemateriaal in de holle ruimte tussen de binnen- en buitenmuur wordt gespoten. Deze holle ruimte wordt ook wel de spouwmuur genoemd. Door deze te vullen met isolatiemateriaal wordt voorkomen dat warmte eenvoudig uw woning in Almelo kan verlaten en voorkomt u vocht en schimmel in de spouwmuur.

Bij het muren isoleren in Almelo kunt u kiezen uit twee verschillende isolatiematerialen. Afhankelijk van welke technische aspecten u het belangrijkste vindt, wordt er een keuze gemaakt met welk isolatiemateriaal uw woning geïsoleerd wordt.

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom spouwmuurisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Afspraak inplannen met Energiecontrol NL

Heeft u vragen over hoe wij te werk gaan of bent u benieuwd of spouwmuurisolatie mogelijk is in uw woning in Almelo? Twijfel niet en neem gerust contact op met één van onze medewerkers! Wij staan u graag te woord over eventuele mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)546 – 574472 of mail ons op klantenservice@energie-control.nl.