Isoleren

Uw woning in Limburg
laten isoleren

Het laten isoleren van uw woning is een goede investering voor een comfortabele woonomgeving. De binnentemperatuur kan beter worden geregeld en daarnaast kan uw woning vrij worden gehouden van kou en vochtproblemen. Een goed geïsoleerde woning kan zorgen voor een grote besparing op de energiekosten. Doordat er minder warmte verloren gaat via bijvoorbeeld de muren, het dak of de vloer, hoeft u minder te stoken. Op deze manier verbruikt u dus minder stroom en energie. In veel woningen is namelijk het stoken van warmte waar het meeste geld naar uitgaat. U wilt namelijk een aangename temperatuur in huis hebben. Toch kunt u hier geld op besparen door uw woning goed te laten isoleren. Er zijn verschillende soorten isolatie die kunnen worden toegepast. Bij iedere woning verschilt het welke isolatievorm het meest geschikt is en welke het meest rendabel is.

Er zijn dus diverse vormen van isolatie waar u voor kunt kiezen en voor iedere woning verschilt het welke het meest geschikt is. Zo is er spouwmuurisolatie, deze vorm van isolatie wordt erg vaak toegepast en dat is dan ook niet voor niks. Spouwmuurisolatie brengt namelijk veel voordelen met zich mee, zo zit u aan het einde van de dag vaak al in een goed geïsoleerde woning. Naast deze vorm is vloerisolatie ook een veel gekozen vorm van isolatie. Bij vloerisolatie wordt de vloer geïsoleerd en dit zorgt voor een aangename warmte van de vloer en de warmte blijft beter binnen. Daarnaast wordt dakisolatie ook steeds vaker toegepast. Dakisolatie kan op verschillende manieren worden toegepast om er zo voor te zorgen dat de warmte die naar boven trekt die naar buiten gaat via het dak. Bij Energie Control kunt u terecht voor al deze vormen van isolatie. Wij komen graag bij u langs in Limburg om uw woning te voorzien van topkwaliteit isolatie.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Kiezen voor spouwmuurisolatie in Limburg

Als u woning in Limburg wilt voorzien van spouwmuurisolatie dan zit u bij Energie Control aan het juiste adres. Wij kunnen uw spouwmuurisolatie op verschillende manieren toepassen op uw woning. Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal in de spouw gespoten. De spouw is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning. Er zijn verschillende isolatiematerialen die gebruikt kunnen worden bij deze vorm van isolatie. Zo werken wij met Knauf Supafil, dit is een minerale inblaaswol. Dit isolatiemateriaal is erg duurzaam, waterafstotend en kan worden aangebracht zonder beschadiging of sloopwerk. Daarnaast gebruiken wij ook vaak HR++ EPS Parels, dit isolatiemateriaal heeft een hoge isolatiewaarde en zorgen voor een ademende spouwmuur. Voor advies over welk isolatiemateriaal bij spouwmuurisolatie het beste past bij uw woning in Limburg, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Belangrijkste voordelen

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Vloerisolatie of dakisolatie met een groot rendement

Naast spouwmuurisolatie wordt er ook vaak gekozen voor vloerisolatie, het laten isoleren van uw vloer brengt namelijk ook de nodige voordelen met zich mee. Vloerisolatie is erg effectief, maar heeft geen grote ingrepen of aanpassingen nodig om toegepast te kunnen worden. Door vloerisolatie toe te passen in Limburg zorgt u voor een gelijkmatige temperatuur in huis en ook zal er minder vocht aanwezig zijn. Door te kiezen voor vloerisolatie hebt u geen last meer van koude voeten en ook zullen er geen vochtproblemen meer opspelen.

Naast vloerisolatie is er ook nog dakisolatie. Hierbij wordt er isolatiemateriaal bevestigd aan het dak, dit kan op verschillende manieren worden gedaan. Doordat er een grote energiebesparing zal komen als gevolg van dakisolatie, is dit een snel terugverdienende investering. Dakisolatie kan zowel op schuine daken als op platte daken worden bevestigd. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan. Het isolatiemateriaal kan zowel van binnenuit als van buitenaf worden aangebracht, dit is per woning verschillend. Voor het isoleren van uw dak in Limburg bent u bij ons dus aan het juiste adres. Maar ook voor spouwmuurisolatie en vloerisolatie kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van isolatie, kunnen wij uw huis voorzien van de beste isolatie met het meeste rendement. Voor iedere vorm van isolatie kunnen diverse isolatiematerialen worden gebruikt, wij van Energie Control maken alleen gebruik van de beste materialen. Voor meer informatie over het isoleren van uw woning in Limburg kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij ons ook eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor de verschillende vormen van isolatie in Limburg.