fbpx
Aangezien in de meeste werkplaatsen erg nauwkeurig werk wordt verricht, is het belangrijk om goede verlichting in uw werkplaats te hebben. Uw werknemers moeten namelijk elk detail kunnen zien en goede verlichting is daarbij essentieel. Daarnaast helpt goede ledverlichting om ongelukken te voorkomen en geeft het de productiviteit van uw werknemers een boost. Het vinden van goede verlichting voor uw werkplaats kan echter nog een hele uitdaging zijn. Werkplaatsen zijn vaak grote ruimtes waarin weinig daglicht binnenkomt. Bent u benieuwd waar u op moet letten bij het kiezen van goede ledverlichting voor uw werkplaats? Energiecontrol NL helpt u graag!

Verschillende soorten ledverlichting voor uw werkplaats

Bij het kiezen van goede ledverlichting voor uw werkplaats staat u voor een aantal keuzes. Allereerst moet u kiezen tussen traditionele verlichting en ledverlichting. In vergelijking met traditionele verlichting brengt ledverlichting vele voordelen met zich mee. Ledverlichting heeft namelijk een langere levensduur, is milieuvriendelijk en energiebesparend. Het is een duurzamer alternatief voor de traditionele verlichting. Er zijn verschillende soorten ledverlichting voor uw werkplaats. U kunt namelijk kiezen uit led high-bays, led bouwlampen en led TL buizen. Naast de soort verlichting zijn er ook verschillen op het gebied van kleurtemperatuur, lichtsterkte en waterdichtheid. De lichtkleur hangt af van de temperatuur van de lamp; hoe hoger de warmte, hoe koeler het licht. Voor een werkplaats heeft u koel-wit-licht nodig, omdat dit de productiviteit en veiligheid bevordert. Naast de lichtkleur is ook de lichtsterkte van belang. Op basis van de hoogte van uw werkplaats dient u de juiste lichtsterkte te bepalen. Ten slotte is het belangrijk om aan de waterdichtheid van de verlichting te denken. Als uw werkplaats namelijk regelmatig vochtig is, is het belangrijk om waterdichte ledverlichting te kiezen.

Ledverlichting voor uw werkplaats laten plaatsen door Energiecontrol NL

Bent u nou benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van ledverlichting voor uw werkplaats? Energie Control is gespecialiseerd in het plaatsen van ledverlichting voor bedrijven en helpt u graag! Bij ons kunt u terecht voor passend advies over ledverlichting voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.