fbpx

Het is ondertussen wel bekend dat Led verlichting zuiniger en milieuvriendelijker is dan de ouderwetse gloeilamp. De laatste jaren zijn we erg bezig met het verduurzamen en milieuvriendelijke oplossingen vinden. Hoewel veel mensen al hebben gekozen voor Led verlichting, zijn bedrijven vaak de grootverbruikers op dat gebied. Als bedrijf zijnde is het dan ook een goede stap om het kantoor, de bedrijfshal of het hele pand te voorzien van Led verlichting. Niet iedereen is al overgestapt op Led verlichting, maar vanaf 1 juli 2020 is het voor de zakelijke markt verplicht om over gestapt te zijn. De tweede kamer heeft dit bepaald en als bedrijf is het overstappen op Led verlichting daardoor een verplichting. Deze keuze is gemaakt om zo de CO2 uitstoot aanzienlijk te verlagen en de zakelijke markt is daarbij een grote speler.

Wat betekent dit voor uw bedrijf?

Het overstappen van traditionele verlichting naar Led verlichting is niet iets wat u zomaar doet. Als bedrijf vraagt dit vaak wel om een investering. Deze investering is dan wel voor een goed doel en het doet niet alleen het milieu ten goede, maar ook uw bedrijf. Bij de aanschaf van Led verlichting voor uw bedrijf is het van belang om goed te letten op de kwaliteit van de verlichting en eventuele keurmerken.

Tip: goede verlichting binnen een bedrijf zorgt voor hogere productiviteit bij het personeel!

Door over te stappen op Led verlichting bespaart u als bedrijf flink op de maandelijkse verlichtingskosten. U bespaart maar liefst 60% tot 90% op de kosten voor de verlichting binnen het bedrijf. Dit houdt in dat de investering die u moet maken voor het overstappen op Led verlichting ook snel weer terug te verdienen is. Binnen enkele jaren heeft u deze investering al terugverdiend en daardoor kan het voor veel bedrijven op financieel gebied geen kwaad om over te stappen op Led verlichting.

Led verlichting staat bij veel mensen bekend om het felle witte licht, wat eigenlijk helemaal niet zo fijn is. Echter heeft Led verlichting de afgelopen jaren een flinke upgrade gehad en is dit tegenwoordig zeker niet het geval. Led verlichting is te verkrijgen in verschillende soorten, kleuren en sterktes. Door de verschillende soorten Led verlichting kunt u eenvoudig de juiste verlichting voor uw bedrijf uit kiezen.

Led verlichting plaatsen binnen uw bedrijf

Het is verstandig om zo snel mogelijk over te stappen op Led verlichting. Omdat het vanaf 1 juli 2020 een verplichting is, kunt u er het beste zo snel mogelijk bij zijn. U kunt kiezen voor verschillende vormen van Led verlichting, dit ligt er maar net aan in welke ruimtes de Led verlichting komt. Het voordeel van Led verlichting is dat het een lange levensduur heeft en het prima tegen een stootje kan. Led verlichting is ook te verkrijgen in warme kleuren, erg geschikt voor kantoorruimtes.

Wilt u meer informatie over Led verlichting voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met Energie Control. Wij voorzien u graag van advies op maat en komen bij u langs om zo een passende oplossing te vinden voor uw situatie!