LED verlichting

LED verlichting
kantoor

LED verlichting wordt steeds populairder. Voor velen is inmiddels wel bekend dat LED verlichting een stuk milieuvriendelijker én zuiniger is dan de TL lamp of ouderwetse gloeilamp. In vele huishoudens worden gloeilampen dan ook vervangen voor LED verlichting, wat resulteert in een besparing op de energiekosten. Voor een bedrijf kan het vervangen van de verlichting een grote stap betekenen. Het kost werk en vereist een goede planning. Wilt u op uw kantoor uw oude verlichting vervangen voor kantoor LED verlichting? Dan kunt u terecht bij Energie Control. Wij zorgen zowel voor gepast advies, als voor de volledige plaatsing van kantoor LED verlichting in uw kantoor.

Interesse in LED verlichting?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

De voordelen van kantoor LED verlichting

Wanneer u van plan bent om de verlichting op uw kantoor te vervangen door kantoor LED verlichting, dan betekent dit een eenmalige investering. Daarbij is het belangrijk om te kijken naar de lange termijn. De investering is eenmalig aan de hoge kant, maar daar staat tegenover dat de gemiddelde levensduur van een LED lamp vele malen langer is dan de levensduur van conventionele verlichting. LED verlichting heeft gemiddeld 50.000 tot wel 100.000 branduren. Daarnaast betekent kantoor LED verlichting op uw kantoor een enorme besparing op het milieu en op uw energierekening. Conventionele lampen verspillen zo’n 90% van hun energie aan warmte. Bij LED verlichting is er nauwelijks sprake van warmte-uitstoot. Hierdoor wordt de energie maximaal benut en ziet u de energiekosten dalen. Vanwege de efficiëntie van LED verlichting heeft u uw investering binnen twee jaar ruim terugverdiend. Door de snelle ontwikkelingen is LED verlichting niet meer het felle witte licht dat u verwacht maar heeft LED een sfeervolle uitstraling en is het mogelijk om iedere gewenste kleur te creëren. Een ander voordeel is dat de onderhoudskosten van LED lampen minimaal zijn en deze ook tegen een stootje kunnen waardoor vervanging niet snel nodig zal zijn. LED lampen zijn in uw kantoorruimte ook geschikt voor bewegings- en lichtsensoren. Ze vaak in- en uitschakelen heeft namelijk geen invloed op de levensduur van de lamp. Ten slotte zetten LED lampen stroom efficiënt om in licht en worden ze niet zo warm als het geval is bij conventionele lampen. Dit maakt kantoor LED verlichting zeer brandveilig wat van groot belang is in een kantoor.

Interesse in LED verlichting?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Voordelen van LED verlichting op een rij

  • Milieuvriendelijk
  • Energiebesparend; stroomverbruik van de LED verlichting ligt aanzienlijk lager dan conventionele verlichting
  • Ook beschikbaar in warme kleuren
  • Zeer degelijk en kunnen prima tegen een stootje
  • Zeer geschikt voor bewegingssensoren en lichtsensoren

Interesse in LED verlichting op kantoor?

Zoals u hiervoor heeft kunnen lezen brengt LED verlichting kantoor vele voordelen met zich mee. Ieder kantoor betreft een andere situatie. Bij Energie Control bedenken we graag samen met u wat voor uw situatie de juiste oplossing is. Indien u vragen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden van kantoor LED verlichting, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor de plaatsing van LED verlichting kantoor. Neem per e-mail of telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder.