Maatregelen coronavirus

Onze werkzaamheden worden nog altijd uitgevoerd, alleen volgen wij rond het coronavirus de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen, hebben wij vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande afspraken en het uitvoeren van onze werkzaamheden.
Lees meer

LED verlichting voor bedrijven

Energie Control
Licht geeft kracht en energie. Een goede lichtkwaliteit in onze werkomgeving zorgt er voor dat we efficiënt werken en ons prettig voelen. LED verlichting voor bedrijven kan die goede lichtkwaliteit geven.
LED verlichting in uw bedrijf

Veel mensen weten ondertussen wel dat LED verlichting een stuk milieuvriendelijker en zuiniger is dan de ouderwetse gloeilamp of TL lamp. Veel mensen vervangen dan ook steeds vaker de gloeilampen in huis voor ledlampen om te besparen op de energiekosten. Voor vele bedrijven voelt dit als een grote stap en vereist dit veel meer werk en een goede planning. Bij Energie Control kunnen wij de volledige plaatsing van LED verlichting voor bedrijven uitvoeren. Wij plaatsen niet alleen de verlichting, maar zorgen ook voor een gepast advies.

Voordelen van LED verlichting

Investeren in ledlampen is eenmalig aan de hogere kant, maar het is belangrijk om te kijken naar de lange termijn. De gemiddelde levensduur van een LED lamp is namelijk vele malen langer dan de levensduur van conventionele verlichting De levensduur van LED verlichting is gemiddeld zo’n 50.000 branduren en ondertussen hebben technologische ontwikkelingen ervoor gezorgd dat de levensduur van sommige typen LED verlichting maar liefst 100.000 branduren haalt.

Ook zult u – wanneer u kiest voor LED verlichting – enorm besparen op het milieu en daarmee ook op uw energierekening. Conventionele lampen verspillen ongeveer 90% van hun energie aan warmte. LED verlichting heeft nauwelijks warmte-uitstoot, waardoor de energie maximaal benut wordt. Daarom bespaart u gelijk op de energiekosten. LED verlichting voor bedrijven is duurder dan de aanschaf van andere verlichting, maar dit verdient u binnen twee jaar ruim terug vanwege de efficiëntie van LED verlichting.

Wanneer u aan LED verlichting denkt, ziet u wellicht fel wit licht voor zich. Niets is echter minder waar, door de snelle ontwikkelingen geeft LED verlichting voor bedrijven een sfeervolle uitstraling. Waar de keuze in kleuren een aantal jaren geleden nog vrij beperkt was, is het inmiddels mogelijk om elke kleur te creëren.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten van LED lampen minimaal en kunnen LED lampen goed tegen een stootje, hierdoor hoeven de lampen niet zo vaak vervangen te worden. LED verlichting brengt nog meer voordelen met zich mee ten opzichte van conventionele verlichting, namelijk dat het vaak in- en uitschakelen geen enkele invloed heeft op de levensduur van een LED lamp. Dit zorgt ervoor dat LED lampen ook uitstekend geschikt zijn voor bewegingssensoren en lichtsensoren Tot slot worden LED lampen – omdat ze stroom zo efficiënt omzetten in licht – lang niet zo warm als conventionele lampen. Hierdoor zijn LED lampen zeer brandveilig.

Voordelen van LED verlichting op een rij

Zoals gezegd brengt LED verlichting vele voordelen met zich mee.
Hieronder hebben we ze nogmaals voor u opgesomd.

Lange levensduur; gemiddeld zo’n 50.000 branduren

Milieuvriendelijk

Energiebesparend; stroomverbruik van de LED verlichting ligt aanzienlijk lager dan conventionele verlichting

Ook beschikbaar in warme kleuren

Zeer degelijk en kunnen prima tegen een stootje

Zeer geschikt voor bewegingssensoren en lichtsensoren

Iedere situatie vraagt om een juiste specifieke oplossing en daar helpen wij u graag bij! Samen met u bedenken we bij Energie Control graag het beste voor uw situatie.

Interesse in LED verlichting voor uw bedrijf?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden van LED verlichting? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van LED verlichting in uw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons! Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op 0546 – 57 44 72