LED verlichting in uw bedrijf

Veel mensen weten ondertussen wel dat LED verlichting een stuk milieuvriendelijker en zuiniger is dan de ouderwetse gloeilamp of TL lamp. Veel mensen vervangen dan ook steeds vaker de gloeilampen in huis voor ledlampen om te besparen op de energiekosten. Voor vele bedrijven voelt dit als een grote stap en vereist dit veel meer werk en een goede planning. Bij Energiecontrol NL kunnen wij de volledige plaatsing van LED verlichting voor bedrijven uitvoeren. Wij plaatsen niet alleen de verlichting, maar zorgen ook voor een gepast advies.

Interesse in LED verlichting voor uw bedrijf?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Voordelen van LED verlichting

Investeren in ledlampen is eenmalig aan de hogere kant, maar het is belangrijk om te kijken naar de lange termijn. De gemiddelde levensduur van een LED lamp is namelijk vele malen langer dan de levensduur van conventionele verlichting De levensduur van LED verlichting is gemiddeld zo’n 50.000 branduren en ondertussen hebben technologische ontwikkelingen ervoor gezorgd dat de levensduur van sommige typen LED verlichting maar liefst 100.000 branduren haalt.

Ook zult u – wanneer u kiest voor LED verlichting – enorm besparen op het milieu en daarmee ook op uw energierekening. Conventionele lampen verspillen ongeveer 90% van hun energie aan warmte. LED verlichting heeft nauwelijks warmte-uitstoot, waardoor de energie maximaal benut wordt. Daarom bespaart u gelijk op de energiekosten. LED verlichting voor bedrijven is duurder dan de aanschaf van andere verlichting, maar dit verdient u binnen twee jaar ruim terug vanwege de efficiëntie van LED verlichting.

Wanneer u aan LED verlichting denkt, ziet u wellicht fel wit licht voor zich. Niets is echter minder waar, door de snelle ontwikkelingen geeft LED verlichting voor bedrijven een sfeervolle uitstraling. Waar de keuze in kleuren een aantal jaren geleden nog vrij beperkt was, is het inmiddels mogelijk om elke kleur te creëren.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten van LED lampen minimaal en kunnen LED lampen goed tegen een stootje, hierdoor hoeven de lampen niet zo vaak vervangen te worden. LED verlichting brengt nog meer voordelen met zich mee ten opzichte van conventionele verlichting, namelijk dat het vaak in- en uitschakelen geen enkele invloed heeft op de levensduur van een LED lamp. Dit zorgt ervoor dat LED lampen ook uitstekend geschikt zijn voor bewegingssensoren en lichtsensoren Tot slot worden LED lampen – omdat ze stroom zo efficiënt omzetten in licht – lang niet zo warm als conventionele lampen. Hierdoor zijn LED lampen zeer brandveilig.

Advies op maat van onze specialisten?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op, wij geven u graag advies op maat!

Voordelen van LED verlichting op een rij

Zoals gezegd brengt LED verlichting vele voordelen met zich mee.
Hieronder hebben we ze nogmaals voor u opgesomd.

  • Milieuvriendelijk
  • Energiebesparend; stroomverbruik van de LED verlichting ligt aanzienlijk lager dan conventionele verlichting
  • Ook beschikbaar in warme kleuren
  • Zeer degelijk en kunnen prima tegen een stootje
  • Zeer geschikt voor bewegingssensoren en lichtsensoren

Iedere situatie vraagt om een juiste specifieke oplossing en daar helpen wij u graag bij! Samen met u bedenken we bij Energie Control graag het beste voor uw situatie.

Projecten

Wat klanten zeggen

Snel netjes en goed werk afgeleverd

Peter Vonk , Ijmuiden Sorry, your browser does not support inline SVG.

Nette offerte, snelle levering, vakkundige montage.

M. van Egmond , Winterswijk Sorry, your browser does not support inline SVG.

Alle afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken

J.A.A.Bunskoek , Enschede Sorry, your browser does not support inline SVG.

Keurig de muren van ons huis geïsoleerd met wol, de gaten die geboord zijn en weer dicht Gemetseld, amper te zien, wij zijn super tevreden over dit bedrijf!

Marjolein , Hengelo ov Sorry, your browser does not support inline SVG.