LED verlichting

LED verlichting voor bedrijven
in Twente

Licht geeft kracht en energie. Een goede lichtkwaliteit in onze werkomgeving zorgt er voor dat we efficiënt werken en ons prettig voelen. LED verlichting voor bedrijven kan die goede lichtkwaliteit geven.

Gaat uw bedrijf mee met de tijd? Dan is het interessant om eens te gaan kijken naar ledverlichting. Het is al een tijdje bekend dat ledverlichting energiezuiniger is dan alternatieven zoals gloeilampen en TL. Voor veel bedrijven uit Twente is dit dan ook één van de redenen om over te stappen op ledverlichting. Maatschappelijk verantwoord ondernemen krijgt namelijk steeds meer aandacht. Maar wat veel bedrijven en personen nog niet weten is dat de kwaliteit van ledverlichting in de loop der tijd aanzienlijk is verbeterd. Er zijn talrijke mogelijkheden waarbij de ledverlichting tegenwoordig ook uitblinkt.

Interesse in LED verlichting?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

LED verlichting in uw bedrijf

Voor innovatieve bedrijven in Twente is ledverlichting een nieuwe stap. Ondernemers die kijken op korte termijn laten de kans op vernieuwing vaak liggen vanwege de genoodzaakte investering. De hoge kosten worden desalniettemin al snel terugverdiend. Dit komt door de energie-efficiëntie van de ledverlichting voor bedrijven in Twente. Waar traditionele lampen bijna 90%(!) van de energie verspillen aan warmte, is het bij ledverlichting gebruikelijk dat de energie maximaal wordt benut. De lampen worden lang niet zo warm als gloeilampen en TL. Hierdoor is ledverlichting voor bedrijven in Twente niet alleen voordeliger, maar ook veiliger.

Interesse in LED verlichting?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Voordelen van LED verlichting op een rij

  • Milieuvriendelijk
  • Energiebesparend; stroomverbruik van de LED verlichting ligt aanzienlijk lager dan conventionele verlichting
  • Ook beschikbaar in warme kleuren
  • Zeer degelijk en kunnen prima tegen een stootje
  • Zeer geschikt voor bewegingssensoren en lichtsensoren

Zet de volgende stap met uw bedrijf in Twente

Zoals hierboven al is aangegeven, is ledverlichting door de jaren heen veranderd. Naast duurzaamheid kiezen bedrijven uit Twente tegenwoordig ook voor led omdat het er gewoon sfeervol uitziet en weinig onderhoud vergt. Een paar jaar geleden was het aanbod ledverlichting nog erg schaars. Vandaag de dag is het inmiddels mogelijk om elke kleur te creëren. Ledverlichting komt langzaam maar zeker af van het imago ongezellig en fel.

Door de snelle technologische ontwikkelingen is de levensduur ook flink verbeterd. Ledverlichting kan tegenwoordig tot wel 100.000 branduren halen, dit is meer dan 10 jaar! Het in- en uitschakelen van de lampen heeft ook geen invloed meer op de kwaliteit.

Hierdoor kiezen veel bedrijven in Twente ervoor om de ledverlichting aan te sluiten op bewegingssensoren. Op deze manier wordt er zo effectief mogelijk omgegaan met het licht en de energie.

Een bijkomend voordeel voor bedrijven in Twente is dat de ledverlichting niet warm wordt. De warmte wordt, in tegenstelling tot traditionele lampen, via de achterkant uitgestoten. Op kantoor zult u dus niets merken van de hitte.

Kwalitatief aansluiten met behulp van Energie Control

Iedere situatie vraagt om de juist aanpak. Het is belangrijk dat de ledverlichting voor uw bedrijf in Twente goed wordt aangesloten. Alle bovenstaande voordelen kunt u wel vergeten als de lampen onzorgvuldig en onnauwkeurig worden gemonteerd. Onze experts op het gebied van ledverlichting helpen u graag! Samen met u komen wij tot de beste oplossing. Wij stemmen onze ervaring en uw wensen op elkaar af. Hierdoor komen wij samen tot het beste resultaat. Neem gerust contact met ons op! Extra informatie kan namelijk nooit kwaad. Wij zijn actief in heel Nederland.