Zonnepanelen

Zonnepanelen Almelo

Wil jij meewerken aan een duurzame wereld? Kies dan voor zonnepanelen! Bij Energiecontrol NL zijn we gespecialiseerd in het leveren en monteren van zonnepanelen in Almelo. In Almelo en omgeving hebben wij al vele daken mogen voorzien van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een goede investering die je binnen 6 tot 8 jaar hebt terugverdiend. Daarnaast zul je het direct merken in je energierekening; deze is een stuk lager! Profiteer jij binnenkort ook van de voordelen van zonnepanelen? Vraag nu een offerte aan of bel voor meer informatie met één van onze adviseurs.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in spouwmuurisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Laat Energiecontrol NL jouw zonnepanelen in Almelo installeren

De investering in zonnepanelen is er niet één die je vaak zomaar even doet. Hoewel er vanuit de overheid diverse subsidies en regelingen zijn, kunnen wij ons voorstellen dat je graag wilt worden voorzien van het beste advies. Die geven wij jou graag! Wij streven naar een maximale energieopbrengst voor jouw situatie. Daarom komen wij graag altijd even bij jou langs om de situatie te beoordelen. Vervolgens maken wij een passende offerte. Is deze akkoord, dan zullen wij de zonnepanelen zo snel mogelijk komen plaatsen. Wij streven naar de beste service en kwaliteit, wij zijn tevreden als jij dat ook bent!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts