Laadpalen

Laadpalen voor bedrijven

Wanneer je een elektrische auto gaat rijden zal de auto moeten worden opgeladen. Dit kan bij veel publieke oplaadpalen, echter laadt de accu het volst op het moment wanneer de auto lang stil staat. Daarom is een laadpaal op de zaak van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je niet met een lege accu komt te staan. Heb je zelfs een bedrijfspand met meer dan 10 parkeerplekken? Dan heeft de wet vastgesteld dat het zelfs verplicht is om een laadpaal in 2020 aan te schaffen voor jouw bedrijf.
Laadpalen Energiecontrol NL

Zakelijke laadpalen

Als bedrijf kun je eenvoudig laadpalen plaatsen voor uw klanten, bezoekers, medewerkers en huurders. Zo bied je hen een extra service. Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden waardoor de vraag naar laadpunten voor elektrische auto’s de komende jaren gaat toenemen. Om aan deze vraag te voldoen kun je kiezen voor verschillende laadoplossingen.

.

Een zakelijke laadpaal is in de meeste gevallen niet voorzien van een vaste kabel. Dit betekent dat iedereen die een elektrische auto wil opladen een eigen kabel moet meenemen. Voor een zakelijke laadpaal, welke door veel verschillende mensen wordt gebruikt, is dit positief. Er zijn namelijk nog steeds verschillen tussen de aansluitingen van diverse automerken. Door iedereen gebruik te laten maken van een eigen kabel, is het voor iedere soort aansluiting mogelijk om de auto op te laden. Op deze manier is het laden van een elektrische auto bij jouw bedrijf toegankelijk voor iedereen.

Interesse in laadpalen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!
Laadpaal aan huis

Laadoplossingen voor iedereen

EVBox oplaadpaal

EVBox laadt tot wel acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Hij is verreweg de meest veilige en de snelste laadmethode voor zakelijk gebruik.

Ben je benieuwd welk laadvermogen je nodig hebt voor jouw elektrische auto? Of welke model laadpaal het beste bij u wensen past? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze adviseur om te kijken welke laadpaal het beste bij jouw bedrijf past.

Veelgestelde vragen
De kosten voor een laadpaal zijn afhankelijk van de situatie en de wensen. Vraag een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden!
Het opladen van jouw elektrische auto kost in de meeste gevallen tussen de 0,20 en 0,25 Euro per kWh. Afhankelijk van de energieprijzen.
Laadpalen zijn momenteel nog een vrij nieuw begrip. De exacte levensduur is dan ook nog moeilijk te bepalen.
Een laadpaal plaats je eenvoudig op jouw oprit of aan een muur van bijvoorbeeld de garage. Kies in dit geval voor een wandmodel.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts