Laadpalen

Laadpalen
voor bedrijven

Wanneer u een elektrische auto gaat rijden zal de auto moeten worden opgeladen. Dit kan bij veel publieke oplaadpalen, echter laadt de accu het volst op het moment wanneer de auto lang stil staat. Daarom is een laadpaal op de zaak van essentieel belang om ervoor te zorgen dat u niet met een lege accu komt te staan.

Heeft u zelfs een bedrijfspand met meer dan 10 parkeerplekken? Dan heeft de wet vastgesteld dat het zelfs verplicht is om een laadpaal in 2020 aan te schaffen voor uw bedrijf.

Interesse in Laadpalen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zakelijke laadpalen

Als bedrijf kunt u eenvoudig laadpalen plaatsen voor uw klanten, bezoekers, medewerkers en huurders. Zo biedt u hen een extra service. Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden waardoor de vraag naar laadpunten voor elektrische auto’s de komende jaren gaat toenemen. Om aan deze vraag te voldoen kunt u kiezen voor verschillende laadoplossingen.

Een zakelijke laadpaal is in de meeste gevallen niet voorzien van een vaste kabel. Dit betekent dat iedereen die een elektrische auto wil opladen een eigen kabel moet meenemen. Voor een zakelijke laadpaal, welke door veel verschillende mensen wordt gebruikt, is dit positief. Er zijn namelijk nog steeds verschillen tussen de aansluitingen van diverse automerken. Door iedereen gebruik te laten maken van een eigen kabel, is het voor iedere soort aansluiting mogelijk om de auto op te laden. Op deze manier is het laden van een elektrische auto bij uw bedrijf toegankelijk voor iedereen.

Interesse in laadpalen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw elektrische auto opladen

  • Laad snel
  • De perfecte match
  • Geheel schaalbaar

EVBox oplaadpaal

EVBox laadt tot wel acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Hij is verreweg de meest veilige en de snelste laadmethode voor zakelijk gebruik.

Bent u benieuwd welk laadvermogen u nodig heeft voor uw elektrische auto? Of welke model laadpaal het beste bij u wensen past? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze adviseur om te kijken welke laadpaal het beste bij uw bedrijf past.