Laadpalen

Laadpaal voor thuis

Een laadpaal voor thuis is de perfecte oplossing voor het opladen van je elektrische auto. Hiermee laad je op elk gewenst moment je elektrische auto op en benut je op deze manier volledig de actieradius van je auto. Wij werken uitsluitend met de laadpalen van EVBox, waardoor je de laadpaal geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Energiecontrol plaatst graag een laadpaal bij jou thuis!

Laadpalen Energiecontrol NL

Zakelijke laadpalen

Als bedrijf kan je eenvoudig laadpalen laten plaatsen voor klanten, bezoekers, medewerkers en huurders. Hiermee bied je hen een extra service. Een zakelijke laadpaal is in de meeste gevallen niet voorzien van een vaste kabel, wat betekent dat iedereen met een elektrische auto zelf een kabel moet meenemen. 

Aangezien er nog steeds verschillende aansluitingen zijn van diverse automerken, is het voor iedere soort aansluiting mogelijk om de auto op te laden. Op deze manier is het laden van een elektrische auto bij jouw bedrijf toegankelijk voor iedereen.

Interesse in laadpalen?

Vraag een vrijblijvend advies en offerte aan en ontvang een bericht binnen één dag in je mailbox!

Laadpaal aan huis | Energiecontrol NL

Laadpaal laten plaatsen door Energiecontrol Duurzaam Advies

Welke laadpaal het best bij jou past, is afhankelijk van de locatie waar deze komt te staan, het type auto’s en de gewenste functionaliteiten. Ben je benieuwd welke laadpaal het beste bij jou past? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze specialisten kijken graag met je mee en voorzien je van een passend advies. Naast laadpalen kun je bij ons ook terecht voor andere duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, verschillende soorten isolatie en led verlichting.

Veelgestelde vragen

De kosten voor een laadpaal zijn afhankelijk van de situatie en de wensen. Vraag een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden!

Het opladen van jouw elektrische auto kost in de meeste gevallen tussen de 0,20 en 0,25 Euro per kWh. Afhankelijk van de energieprijzen.

Laadpalen zijn momenteel nog een vrij nieuw begrip. De exacte levensduur is dan ook nog moeilijk te bepalen. 

Een laadpaal plaats je eenvoudig op jouw oprit of aan een muur van bijvoorbeeld de garage. Kies in dit geval voor een wandmodel.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Top ervaring !

4 sterren review
‘’Vanaf het eerste moment werd ik bij hand genomen en werd er een dakplan gemaakt. Op aanraden van energiecontrol gekozen voor 14 panelen met Enphase miro omvormers. Montage is netjes verlopen. Ik zal energiecontrol zeker aanraden !’’  Tim – Haaksbergen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts