Maatregelen coronavirus

Onze werkzaamheden worden nog altijd uitgevoerd, alleen volgen wij rond het coronavirus de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen, hebben wij vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande afspraken en het uitvoeren van onze werkzaamheden.
Lees meer

Laadpalen

Energie Control
Wanneer u een elektrische auto gaat rijden zal de auto moeten worden opgeladen. Dit kan bij veel publieke oplaadpalen, echter laadt de accu het volst op het moment wanneer de auto lang stil staat. Daarom is een laadpaal thuis en op de zaak van essentieel belang om ervoor te zorgen dat u niet met een lege accu komt te staan.
Laadpaal voor thuis

Een laadpaal bij uw huis is de perfecte mogelijkheid om uw elektrische auto op te kunnen laden. Een oplaadstation bij uw woning maakt het mogelijk om op elk gewenst moment uw elektrische auto te laden, om op deze manier volledig de actieradius van uw auto te benutten.

Wij werken uitsluitend met de laadpalen voor elektrische auto’s van EVBox, waardoor je de laadpaal geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De EVBox laadpalen bieden ook de mogelijkheid om de laadkosten te verrekenen. Rijd je de auto zakelijk, dan wil je de laadkosten ook verrekenen met je werkgever. De laadstations van EVBox kunnen alle laadkosten inzichtelijk maken en automatisch verrekenen met de werkgever.

Zakelijke laadpalen

Als bedrijf kunt u eenvoudig laadpalen plaatsen voor uw klanten, bezoekers, medewerkers en huurders. Zo biedt u hen een extra service. Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden waardoor de vraag naar laadpunten voor elektrische auto’s de komende jaren gaat toenemen. Om aan deze vraag te voldoen kunt u kiezen voor verschillende laadoplossingen.

Een zakelijke laadpaal is in de meeste gevallen niet voorzien van een vaste kabel. Dit betekent dat iedereen die een elektrische auto wil opladen een eigen kabel moet meenemen. Voor een zakelijke laadpaal, welke door veel verschillende mensen wordt gebruikt, is dit positief. Er zijn namelijk nog steeds verschillen tussen aansluitingen van diverse automerken. Door iedereen gebruik te laten maken van een eigen kabel, is het voor iedere soort aansluiting mogelijk om de auto op te laden. Op deze manier is het laden van een elektrische auto bij uw bedrijf toegankelijk voor iedereen.

Uw elektrische auto opladen

door Energie Control

De voordelen van een laadpaal van EVBox:

 Laad snel

 De perfecte match

 Geheel schaalbaar

Welke laadpaal het best bij u past is afhankelijk van de locatie waar deze komt te staan, het type auto’s en de gewenste functionaliteiten.

EVBox laadt tot wel acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Hij is verreweg de meest veilige en de snelste laadmethode voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Bent u benieuwd welk laadvermogen u nodig heeft voor uw elektrische auto? Of welke model laadpaal het beste bij u wensen past? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze adviseur om te kijken welke laadpaal het beste bij u past.

Interesse in een laadpaal?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. U kunt ons altijd bereiken via info@energie-control.nl of 0546 – 57 44 72.