Laadpalen

Laadpaal Deventer

Steeds meer mensen in Nederland gaan elektrisch rijden. Dit betekent automatisch dat de vraag naar laadpunten de komende jaren gaat toenemen. Een elektrische auto kan bij diverse publieke oplaadpalen worden opgeladen, je kunt er echter ook voor kiezen om een laadpaal aan te schaffen voor bij jou thuis in Deventer. Zo bent je ervan verzekerd dat je nooit zonder lege accu komt te staan. Heb je een bedrijf in Deventer dan kun je zakelijke laadpalen aanschaffen om extra service te leveren aan jouw klanten, bezoekers en medewerkers die beschikken over een elektrische auto.

Laadpalen Energiecontrol NL

Laadpaal voor thuis in Deventer

Een privé laadpaal bij jou thuis in Deventer biedt de perfecte mogelijkheid om jouw auto op ieder gewenst moment thuis op te laden. Hiermee benut je de volledige actieradius van jouw auto. De laadpaal staat op jouw eigen terrein, in een garage of langs de oprit. Bij Energiecontrol Duurzaam Advies kun je terecht voor een privé laadpaal. Wij werken uitsluitend met de laadpalen van EVBox.

Deze laadpalen bieden de mogelijkheid om ze geheel naar eigen wens samen te stellen. Rijd jij jouw auto zakelijk? Met de slimme laadpaal is het mogelijk om de laadkosten te laten verrekenen. De laadkosten worden inzichtelijk gemaakt en worden automatisch doorgestuurd naar jouw werkgever of de leasemaatschappij.

Interesse in laadpalen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!
Laadpaal aan huis

Laadoplossingen voor iedereen

Zakelijke laadpalen Deventer

Als eigenaar van een bedrijf in Deventer kun je zakelijke laadpalen aanschaffen. Deze laadpalen kun je op jouw eigen terrein in Deventer plaatsen zodat jijzelf en jouw bezoekers, klanten en werknemers gebruik kunnen maken van deze laadpalen. Daarbij kun je er zelf voor kiezen of er kosten in rekening worden gebracht voor het laden. Een zakelijke laadpaal is veelal niet voorzien van een vaste kabel. Degene die een elektrische auto wil opladen moet daarbij gebruik maken van een eigen kabel. Dit is in het geval van een zakelijke laadpaal handig omdat er verschillende mensen met verschillende typen auto’s gebruik maken van de paal. Met deze paal is het door middel van een eigen kabel mogelijk om voor iedere soort aansluiting de auto op te laden. Dit maakt de zakelijke laadpaal in Deventer toegankelijk voor iedereen.

Veelgestelde vragen
De kosten voor een laadpaal zijn afhankelijk van de situatie en de wensen. Vraag een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden!
Het opladen van jouw elektrische auto kost in de meeste gevallen tussen de 0,20 en 0,25 Euro per kWh. Afhankelijk van de energieprijzen.
Laadpalen zijn momenteel nog een vrij nieuw begrip. De exacte levensduur is dan ook nog moeilijk te bepalen.
Een laadpaal plaats je eenvoudig op jouw oprit of aan een muur van bijvoorbeeld de garage. Kies in dit geval voor een wandmodel.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts