Laadpalen

Laadpalen
Deventer

Steeds meer mensen in Nederland gaan elektrisch rijden. Dit betekent automatisch dat de vraag naar laadpunten de komende jaren gaat toenemen. Een elektrische auto kan bij diverse publieke oplaadpalen worden opgeladen, u kunt er echter ook voor kiezen om een laadpaal aan te schaffen voor bij u thuis in Deventer. Zo bent u ervan verzekerd dat u nooit  zonder lege accu komt te staan. Heeft u een bedrijf in Deventer dan kunt u zakelijke laadpalen aanschaffen om extra service te leveren aan uw klanten, bezoekers en medewerkers die beschikken over een elektrische auto.

Interesse in Laadpalen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Laadpaal voor thuis in Deventer

Een privé laadpaal bij u thuis in Deventer biedt de perfecte mogelijkheid om uw auto op ieder gewenst moment thuis op te laden. Hiermee benut u de volledige actieradius van uw auto. De laadpaal staat op uw eigen terrein, in een garage of langs de oprit. Bij Energie Control NL kunt u terecht voor een privé laadpaal. Wij werken uitsluitend met de laadpalen van EVBox. Deze laadpalen bieden de mogelijkheid om ze geheel naar eigen wens samen te stellen. Rijdt u uw auto zakelijk? Met de slimme laadpaal is het mogelijk om de laadkosten te laten verrekenen. De laadkosten worden inzichtelijk gemaakt en worden automatisch doorgestuurd naar uw werkgever of de leasemaatschappij.

Interesse in laadpalen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw elektrische auto opladen

  • Laad snel
  • De perfecte match
  • Geheel schaalbaar

Zakelijke laadpalen Deventer

Als eigenaar van een bedrijf in Deventer kunt u zakelijke laadpalen aanschaffen. Deze laadpalen kunt u op uw eigen terrein in Deventer plaatsen zodat uzelf en uw bezoekers, klanten en werknemers gebruik kunnen maken van deze laadpalen. Daarbij kunt u er zelf voor kiezen of er kosten in rekening worden gebracht voor het laden. Een zakelijke laadpaal is veelal niet voorzien van een vaste kabel. Degene die een elektrische auto wil opladen moet daarbij gebruik maken van een eigen kabel. Dit is in het geval van een zakelijke laadpaal handig omdat er verschillende mensen met verschillende typen auto’s gebruik maken van de paal. Met deze paal is het door middel van een eigen kabel mogelijk om voor iedere soort aansluiting de auto op te laden. Dit maakt de zakelijke laadpaal in Deventer toegankelijk voor iedereen.

Kies voor een EVBox laadpaal van Energie Control NL

Bent u op zoek naar een laadpaal voor thuis- of zakelijk gebruik in Deventer? Zoek dan niet verder en kies voor een EVBox laadpaal via Energie Control NL. De EVBox biedt het voordeel dat deze ontzettend snel laadt. Het is de meest veilige en snelle laadmethode voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Welke laadpaal het beste bij u past hangt af van de locatie waar deze komt te staan, voor welk type auto’s deze wordt gebruikt en welke functionaliteit u wenst. Wilt u weten welk laadvermogen u nodig heeft voor uw elektrische auto of welke laadpaal het beste bij uw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact op met Energie Control NL en onze adviseur helpt u graag verder.