Laadpalen

Laadpaal Zwolle

De komst van steeds meer elektrische auto’s betekent automatisch dat er ook steeds meer elektrische laadpalen nodig zijn. Een elektrische auto opladen kan al bij diverse publieke oplaadpalen in Zwolle. De accu laadt echter het volst wanneer een auto lang stilstaat. Een laadpaal thuis in Zwolle of een laadpaal op de zaak is daarom van essentieel belang om ervoor te zorgen dat jouw elektrische auto nooit met een lege accu komt te staan. Bij Energiecontrol Duurzaam Advies kun je terecht voor laadpalen voor thuis of voor zakelijke laadpalen in Zwolle.

Laadpalen Energiecontrol NL

Laadpaal voor thuis in Zwolle

Een privé laadpaal voor thuis in Zwolle biedt diverse voordelen. Zo maakt een elektrisch oplaadstation bij jouw woning het mogelijk om uw elektrische auto op elk gewenst moment op te laden. Hierdoor benut je de volledige actieradius van jouw auto. Bij Energiecontrol Duurzaam Advies werken wij uitsluitend met laadpalen voor elektrische auto’s van EVbox. De laadpalen van EVbox maken het mogelijk deze naar eigen wens in te stellen.

Rijd jij jouw auto zakelijk? Dan maakt deze laadpaal het ook mogelijk om de kosten te verrekenen met de werkgever. Het laadstation kan de kosten inzichtelijk maken en vervolgens automatisch verrekenen met de werkgever.

Interesse in laadpalen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!
Laadpaal aan huis

Laadoplossingen voor iedereen

Zakelijke laadpalen Zwolle

Zakelijke laadpalen kunnen geplaatst worden op jouw eigen bedrijventerrein in Zwolle. Zo biedt jij jouw medewerkers, klanten of andere bezoekers de service om hun elektrische auto bij het bedrijf op te laden. Je kunt er daarbij zelf voor kiezen of er kosten in rekening worden gebracht voor het laden. De zakelijke laadpaal onderscheidt zich van de laadpaal voor thuis, doordat deze meestal niet is voorzien van een vaste kabel. Dit betekent dat men gebruik moet maken van een eigen kabel wanneer men de elektrische auto aan deze laadpaal wil opmaken. Dit maakt dat het voor auto’s met iedere soort aansluiting mogelijk is om deze aan de laadpaal op te laden. Het laden van een elektrische auto bij jouw bedrijf in Zwolle is op deze manier voor iedereen mogelijk.

Veelgestelde vragen
De kosten voor een laadpaal zijn afhankelijk van de situatie en de wensen. Vraag een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden!
Het opladen van jouw elektrische auto kost in de meeste gevallen tussen de 0,20 en 0,25 Euro per kWh. Afhankelijk van de energieprijzen.
Laadpalen zijn momenteel nog een vrij nieuw begrip. De exacte levensduur is dan ook nog moeilijk te bepalen.
Een laadpaal plaats je eenvoudig op jouw oprit of aan een muur van bijvoorbeeld de garage. Kies in dit geval voor een wandmodel.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts