Laadpalen

Laadpaal
Zwolle

De komst van steeds meer elektrische auto’s betekent automatisch dat er ook steeds meer elektrische laadpalen nodig zijn. Een elektrische auto opladen kan al bij diverse publieke oplaadpalen in Zwolle. De accu laadt echter het volst wanneer een auto lang stilstaat. Een laadpaal thuis in Zwolle of een laadpaal op de zaak is daarom van essentieel belang om ervoor te zorgen dat uw elektrische auto nooit met een lege accu komt te staan. Bij Energie Control NL kunt u terecht voor laadpalen voor thuis of voor zakelijke laadpalen in Zwolle.

Interesse in Laadpalen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Laadpaal voor thuis in Zwolle

Een privé laadpaal voor thuis in Zwolle biedt diverse voordelen. Zo maakt een elektrisch oplaadstation bij uw woning het mogelijk om uw elektrische auto op elk gewenst moment op te laden. Hierdoor benut u de volledige actieradius van uw auto. Bij Energie Control NL werken wij uitsluitend met laadpalen voor elektrische auto’s van EVbox. De laadpalen van EVbox maken het mogelijk deze naar eigen wens in te stellen. Rijdt u uw auto zakelijk? Dan maakt deze laadpaal het ook mogelijk om de kosten te verrekenen met de werkgever. Het laadstation kan de kosten inzichtelijk maken en vervolgens automatisch verrekenen met de werkgever.

Interesse in laadpalen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw elektrische auto opladen

  • Laad snel
  • De perfecte match
  • Geheel schaalbaar

Zakelijke laadpalen Zwolle

Zakelijke laadpalen kunnen geplaatst worden op uw eigen bedrijventerrein in Zwolle. Zo biedt u uw medewerkers, klanten of andere bezoekers de service om hun elektrische auto bij uw bedrijf op te laden. U kunt er daarbij zelf voor kiezen of er kosten in rekening worden gebracht voor het laden. De zakelijke laadpaal onderscheidt zich van de laadpaal voor thuis, doordat deze meestal niet is voorzien van een vaste kabel. Dit betekent dat men gebruik moet maken van een eigen kabel wanneer men de elektrische auto aan deze laadpaal wil opmaken. Dit maakt dat het voor auto’s met iedere soort aansluiting mogelijk is om deze aan de laadpaal op te laden. Het laden van een elektrische auto bij uw bedrijf in Zwolle is op deze manier voor iedereen mogelijk.

Snel en veilig elektrisch laden met een laadpaal van EVBox

Een elektrische laadpaal van EVBox laadt tot wel acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Het is de meest veilige en snelste laadmethode voor iedere elektrische auto. Of u kiest voor een laadpaal voor thuis of zakelijke laadpaal in Zwolle is afhankelijk van uw situatie. Welke laadpaal u vervolgens kiest is afhankelijk van het laadvermogen dat u nodig heeft, het type auto(’s) dat u wilt opladen en de functionaliteiten die u wenst. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de laadpalen van EVBox dan kunt u vrijblijvend contact op nemen met onze adviseur die u graag verder helpt.