Laadpalen

Laadpaal
Enschede

Het aanbod aan (betaalbare) elektrische auto’s neemt toe, wat ervoor zorgt dat elektrisch rijden steeds populairder wordt. Wanneer u een elektrische auto gaat rijden, zal deze ook moeten worden opgeladen. Meer elektrische auto’s betekent daarom dat er automatisch ook meer behoefte aan oplaadpunten is. In Enschede zijn al diverse publieke oplaadpunten voor het opladen van de elektrische auto. De accu laadt echter het volst wanneer de auto lang stil staat. Om die reden is een laadpaal thuis of bij uw bedrijf in Enschede van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de accu niet leeg raakt.

Interesse in Laadpalen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Laadpaal voor thuis in Enschede

Bent u in het bezit van een elektrische auto, dan is een laadpaal bij uw huis in Enschede de perfecte mogelijkheid om deze te kunnen opladen wanneer u dat wenst. Dit maakt het mogelijk om de accu volledig op te laden, waardoor u de actieradius van uw auto volledig benut. Voor een laadpaal bij u thuis in Enschede bent u bij Energie Control aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met de laadpalen van EVBox. Deze laadpalen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Ook is het mogelijk om de laadkosten te verrekenen. Dit is handig wanneer u uw auto zakelijk rijdt. De laadstations kunnen de kosten inzichtelijk maken en automatisch met de werkgever verrekenen.

Interesse in laadpalen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw elektrische auto opladen

  • Laad snel
  • De perfecte match
  • Geheel schaalbaar

Zakelijke laadpalen Enschede

Bent u eigenaar van een bedrijf in Enschede en heeft u de beschikking over een eigen terrein, dan kunt u ervoor kiezen om zakelijke laadpalen aan te schaffen. Deze plaatst u op uw terrein en dit biedt een extra service voor uw medewerkers, klanten of andere bezoekers die beschikken over een elektrische auto. U kunt er daarbij zelf voor kiezen hoe de kosten in rekening worden gebracht. De zakelijke laadpaal is in de meeste gevallen niet voorzien van een kabel. De eigenaar van de auto dient een eigen kabel mee te nemen. Op deze manier kunnen auto’s met verschillende aansluitingen gebruik maken uw zakelijke laadpaal in Enschede en is het elektrisch opladen van de auto toegankelijk voor iedereen.

Uw auto elektrisch opladen met EVBox

De laadpalen van EVBox bieden enkele voordelen, of u nou kiest voor een elektrische laadpaal bij u thuis in Enschede of voor zakelijke laadpalen voor bij uw bedrijf. De EVBox laadpalen, laden tot wel acht keer sneller dan een regulier stopcontact dat doet. Het is de meest veilige en snelle laadmethode voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Welke laadpaal u kiest, is afhankelijk van zowel de locatie als de gewenste functionaliteiten en eventueel het type auto’s dat gebruik gaan maken van de paal. Bent u benieuwd welk model laadpaal het beste bij u past of welk laadvermogen u nodig heeft voor uw elektrische auto? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseur van Energie Control voor een advies op maat.