Laadpalen

Laadpaal Enschede

Het aanbod aan (betaalbare) elektrische auto’s neemt toe, wat ervoor zorgt dat elektrisch rijden steeds populairder wordt. Wanneer je een elektrische auto gaat rijden, zal deze ook moeten worden opgeladen. Meer elektrische auto’s betekent daarom dat er automatisch ook meer behoefte aan oplaadpunten is. In Enschede zijn al diverse publieke oplaadpunten voor het opladen van de elektrische auto. De accu laadt echter het volst wanneer de auto lang stil staat. Om die reden is een laadpaal thuis of bij jouw bedrijf in Enschede van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de accu niet leeg raakt.

Laadpalen Energiecontrol NL

Laadpaal voor thuis in Enschede

Ben je in het bezit van een elektrische auto, dan is een laadpaal bij jouw thuis in Enschede de perfecte mogelijkheid om deze te kunnen opladen wanneer jij dat wenst. Dit maakt het mogelijk om de accu volledig op te laden, waardoor je de actieradius van de auto volledig benut. Voor een laadpaal bij jou thuis in Enschede ben je bij Energiecontrol Duurzaam Advies aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met de laadpalen van EVBox.

Deze laadpalen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Ook is het mogelijk om de laadkosten te verrekenen. Dit is handig wanneer jij jouw auto zakelijk rijdt. De laadstations kunnen de kosten inzichtelijk maken en automatisch met de werkgever verrekenen.

Interesse in laadpalen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!
Laadpalen Energiecontrol NL

Laadoplossingen voor iedereen

Zakelijke laadpalen Enschede

Ben je eigenaar van een bedrijf in Enschede en heb je de beschikking over een eigen terrein, dan kun je ervoor kiezen om zakelijke laadpalen aan te schaffen. Deze plaats je op jouw terrein en dit biedt een extra service voor jouw medewerkers, klanten of andere bezoekers die beschikken over een elektrische auto. U kunt er daarbij zelf voor kiezen hoe de kosten in rekening worden gebracht. De zakelijke laadpaal is in de meeste gevallen niet voorzien van een kabel. De eigenaar van de auto dient een eigen kabel mee te nemen. Op deze manier kunnen auto’s met verschillende aansluitingen gebruik maken jouw zakelijke laadpaal in Enschede en is het elektrisch opladen van de auto toegankelijk voor iedereen.

Veelgestelde vragen
De kosten voor een laadpaal zijn afhankelijk van de situatie en de wensen. Vraag een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden!
Het opladen van jouw elektrische auto kost in de meeste gevallen tussen de 0,20 en 0,25 Euro per kWh. Afhankelijk van de energieprijzen.
Laadpalen zijn momenteel nog een vrij nieuw begrip. De exacte levensduur is dan ook nog moeilijk te bepalen.
Een laadpaal plaats je eenvoudig op jouw oprit of aan een muur van bijvoorbeeld de garage. Kies in dit geval voor een wandmodel.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts