Laadpalen

Laadpaal
Amsterdam

Steeds meer mensen rijden tegenwoordig een elektrische auto. De elektrische auto moet natuurlijk worden opgeladen. Er zijn veel publieke oplaadpalen die dit mogelijk maken, maar een accu laadt echter het volst op het moment dat een auto lang stil staat. Om ervoor te zorgen dat u niet met een lege accu komt te staan kunt u kiezen voor een laadpaal bij u thuis in Amsterdam of voor zakelijke elektrische laadpalen bij uw bedrijf in Amsterdam van Energie Control NL.

Interesse in Laadpalen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Laadpaal voor thuis in Amsterdam

Energie Control NL werkt uitsluitend met laadpalen voor elektrische auto’s van EVBox. De laadpaal bij u thuis in Amsterdam maakt het mogelijk om uw elektrische auto op ieder gewenst moment op te laden. Op deze manier benut u de actieradius van uw auto volledig.
De laadpalen voor elektrische auto’s van EVBox kunt u geheel naar eigen wens samenstellen. Daarnaast bieden deze de mogelijkheid om de laadkosten inzichtelijk te maken en te verrekenen. Indien u uw auto zakelijk rijdt, wilt u de kosten natuurlijk wel kunnen verrekenen met uw werkgever.

Interesse in laadpalen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw elektrische auto opladen

  • Laad snel
  • De perfecte match
  • Geheel schaalbaar

Zakelijke laadpalen Amsterdam

Ook als bedrijf in Amsterdam kunt u eenvoudig laadpalen plaatsen op of nabij uw bedrijventerrein. Zo biedt u extra service voor uzelf, uw medewerkers, klanten of andere bezoekers die in het bezit zijn van een elektrische auto. U kunt daarbij kiezen voor verschillende laadoplossingen. In de meeste gevallen wordt een zakelijke laadpaal niet voorzien van een vaste kabel. De eigenaar van de elektrische auto zal een eigen kabel moeten meenemen. De zakelijke laadpaal wordt door verschillende personen gebruikt. Er zijn verschillen tussen automerken voor het aansluiten van de laadpaal. Doordat iedereen van een eigen kabel gebruik kan maken is het voor iedere auto mogelijk om een elektrische auto bij uw bedrijf in Amsterdam op te laden.

Voordelen van een laadpaal van EVBox

Laadpalen van EVBox bieden voor zowel thuis- als zakelijk gebruik in Amsterdam diverse voordelen. De laadpaal laadt ontzettend snel, tot wel acht keer sneller dan wanneer men een regulier stopcontact gebruikt. Het is verreweg de meest snelle en ook veilige laadmethode voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Daarnaast kan de laadpaal geheel naar eigen wens worden ingericht. Welke laadpaal het best bij u past is afhankelijk van uw type auto, de gewenste functionaliteiten en de locatie waar deze komt te staan. Bent u benieuwd welk type laadpaal het beste bij uw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact op met Energie Control NL en onze adviseur helpt u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 0546 – 57 44 72 of stuur een email naar via info@energie-control.nl.