Laadpalen

Laadpaal Amsterdam

Steeds meer mensen rijden tegenwoordig een elektrische auto. De elektrische auto moet natuurlijk worden opgeladen. Er zijn veel publieke oplaadpalen die dit mogelijk maken, maar een accu laadt echter het volst op het moment dat een auto lang stil staat. Om ervoor te zorgen dat je niet met een lege accu komt te staan kun je kiezen voor een laadpaal bij jou thuis in Amsterdam of voor zakelijke elektrische laadpalen bij jouw bedrijf in Amsterdam van Energie Control NL.

Laadpalen Energiecontrol NL

Laadpaal voor thuis in Amsterdam

Energie Control NL werkt uitsluitend met laadpalen voor elektrische auto’s van EVBox. De laadpaal bij jou thuis in Amsterdam maakt het mogelijk om de elektrische auto op ieder gewenst moment op te laden. Op deze manier benut je de actieradius van jouw auto volledig.

De laadpalen voor elektrische auto’s van EVBox kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Daarnaast bieden deze de mogelijkheid om de laadkosten inzichtelijk te maken en te verrekenen. Indien je jouw auto zakelijk rijdt, wil je de kosten natuurlijk wel kunnen verrekenen met jouw werkgever.

Interesse in laadpalen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!
Laadpaal aan huis

Laadoplossingen voor iedereen

Zakelijke laadpalen Amsterdam

Ook als bedrijf in Amsterdam kunt u eenvoudig laadpalen plaatsen op of nabij uw bedrijventerrein. Zo biedt u extra service voor uzelf, uw medewerkers, klanten of andere bezoekers die in het bezit zijn van een elektrische auto. U kunt daarbij kiezen voor verschillende laadoplossingen. In de meeste gevallen wordt een zakelijke laadpaal niet voorzien van een vaste kabel. De eigenaar van de elektrische auto zal een eigen kabel moeten meenemen. De zakelijke laadpaal wordt door verschillende personen gebruikt. Er zijn verschillen tussen automerken voor het aansluiten van de laadpaal. Doordat iedereen van een eigen kabel gebruik kan maken is het voor iedere auto mogelijk om een elektrische auto bij uw bedrijf in Amsterdam op te laden.
Veelgestelde vragen
De kosten voor een laadpaal zijn afhankelijk van de situatie en de wensen. Vraag een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden!
Het opladen van jouw elektrische auto kost in de meeste gevallen tussen de 0,20 en 0,25 Euro per kWh. Afhankelijk van de energieprijzen.
Laadpalen zijn momenteel nog een vrij nieuw begrip. De exacte levensduur is dan ook nog moeilijk te bepalen.
Een laadpaal plaats je eenvoudig op jouw oprit of aan een muur van bijvoorbeeld de garage. Kies in dit geval voor een wandmodel.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts