fbpx

Het is begin Augustus en de temperaturen zijn nog steeds ongekend hoog. Landelijk hebben wij te maken met uitdroging en dat lijkt de komende tijd nog wel even door te gaan. Deskundigen en wetenschappers vragen zich dan ook één ding specifiek af. Was dit eenmalig of zal dit het nieuwe standaard worden in de komende jaren? De Spaanse hitte trekt namelijk langzaam richting ons, normaal gesproken, koude kikkerlandje. Wij van Energie Control hebben daarom een aantal tips die u wellicht kunt gebruiken:

Tip 1.

Onze eerste tip is misschien wel direct de belangrijkste. Het gaat namelijk om dakisolatie. De dakisolatie zorgt er namelijk voor dat de warmte van buitenaf niet naar binnenkomt. Als de zon schijnt zal dit bijna als eerst gemerkt worden aan het dak. Wanneer dakplaten, -pannen of dakriet warm wordt dringt de warmte ook snel het huis binnen. Dakisolatie kan dit al voorkomen en zorgt dat er geen broeikaseffect wordt gecreëerd. Het bijkomende voordeel is dat de investering in uw dak is al gauw terugverdiend is. Doordat de warmte ook niet snel het huis verlaat blijft de energierekening in de winter laag blijft.

Ons isolatiemateriaal heeft namelijk een dezelfde werking als een thermofles. Met een koud drankje blijft de drank koud en laat het geen warmte van buiten af door. Terwijl warme drank zoals koffie juist warm blijft doordat er geen kou van buiten door heen komt.

 

Tip 2.

Geïsoleerde spouwmuren. Een groot deel van de hitte komt namelijk via de muren naar binnen. Goede spouwmuurisolatie zorgt er ook voor dat de hitte niet naar binnen kan dringen. Hierdoor blijft uw huis zeer koel.

Het grote voordeel van zowel de dakisolatie als de spouwmuurisolatie is dat het zorgt voor een frisse slaapkamer. Hierdoor pakt u tijdens de warme dagen alsnog uw nachtrust.

 

Tip 3.

Tijdens de warme dagen zijn zonnepanelen van Energie Control zeer rendabel. De sterke zonkracht zorgt ervoor dat er veel energie wordt opgewekt die u kunt gebruiken. Uw energiekosten zullen flink dalen waardoor u geld bespaard. Na een aantal jaren heeft u uw investering al terugverdiend en kunt u genieten van warme winstgevende dagen!

 

Isolatiemateriaal laten plaatsen in heel Nederland

 

Energie Control is werkzaam in heel Nederland. Wij plaatsen het isolatiemateriaal op een professionele manier waardoor u de beste rendement krijgt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al veel verschillende situaties meegemaakt. Veel huizen zijn anders gebouwd en staan anders gepositioneerd. Onze deskundigen gaan daarom samen met u in overleg om te kijken wat de beste opties zijn. Op deze manier komt u niet voor verassingen te staan en weet u precies wat u kunt verwachten.

Voor interesse kunt u altijd een kijkje nemen op onze website. Hier is meer informatie te vinden en kunt u bekijken wat interessant is voor uw huis. Vindt u hier niet de informatie waar u naar zocht? Dan is het altijd mogelijk om ons te contacteren via de mail en telefonisch.

Persoonlijk advies?

Voor persoonlijk advies kunt u ook altijd bij ons terecht. De deskundigen van Energie Control NL staan altijd voor u klaar en denken met plezier mee over de beste mogelijkheden.