Woningisolatie

Isolatie

Isolatie kan op verschillende manieren worden toegepast in uw woning. Het laten isoleren van een woning wordt vaak gedaan om zo meer wooncomfort te creëren, maar ook om te besparen op de energie kosten. Veel woningen worden voorzien van isolatie om zo te voldoen aan de tegenwoordige standaard. Een goed geïsoleerde woning brengt namelijk veel voordelen en gemak met zich mee. U kunt door middel van isolatie de warmte beter binnen houden en ook wordt de kou buiten gehouden. U kunt hierdoor de binnentemperatuur makkelijker regelen en ook hoeft u minder te stoken om binnen een aangename temperatuur te behouden.

Bent u op zoek naar een professioneel isolatiebedrijf die uw woning optimaal kan isoleren? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij werken door heel Nederland en kunnen zo ieder huishouden bedienen op het gebied van hoogwaardige isolatie.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Spouwmuurisolatie, dakisolatie of vloerisolatie

Wilt u uw woning voorzien van isolatie? Dan is Energiecontrol NL de plek waar u moet zijn. Wij zijn een isolatiebedrijf die uw woning op verschillende manieren kan voorzien van isolatie. U kunt hierbij denken aan spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Spouwmuurisolatie is een van de meest gekozen vormen van isolatie en deze levert voor veel woningen dan ook het meeste rendement op. Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal, door kleine gaatjes in de muur, de spouwmuur ingespoten. Dit zorgt ervoor dat de kou van buiten wordt tegengehouden en ook de warmte van binnen kan niet door de muur naar buiten.

Naast spouwmuurisolatie is dakisolatie ook een veel gekozen vorm van isolatie. Bij dakisolatie kunt u kiezen voor isolatie aan de binnenkant van het dak of aan de buitenkant van het dak. Veel mensen kiezen voor de makkelijkere weg en gaan voor dakisolatie aan de binnenkant. Dit wordt veelal gedaan door middel van speciale isolatieplaten. Door te kiezen voor dakisolatie kunt u de temperatuur op de verdiepingen beter regelen en ook zal deze een stuk aangenamer zijn.

Ook vloerisolatie is een vorm van isolatie die zorgt voor meer comfort en een aangenamere temperatuur in de woning. Echter wordt vloerisolatie minder gekozen, dit betekend niet dat het geen goede vorm van isolatie is. Het is vaak niet de eerste vorm waar mensen voor kiezen, maar om de woning compleet te isoleren is vloerisolatie ook nodig. Bij vloerisolatie wordt een meestal isolatiemateriaal aan de onderkant van de vloer geplaatst, dit gebeurt in de kruipruimte van de woning. Vloerisolatie zorgt voor een warmere vloer en ook komt er geen kou meer naar boven. Tevens is vloerisolatie een uitstekende oplossing bij vochtproblemen.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom woningisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar uw investering terug
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Uitstekende isolatie door een gecertificeerd bedrijf

U wilt graag uw woning isoleren en bent op zoek naar een geschikt isolatiebedrijf bij u in de buurt. Dan is Energiecontrol NL het isolatiebedrijf wat u inschakelt. Wij kunnen uw woning voorzien van verschillende vormen van isolatie. Hierbij kunt u denken aan spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van isolatie, kunnen wij altijd uitstekend resultaat leveren, zodat u het meeste uit uw investering kunt halen. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder en kunnen u voorzien van advies op maat!