Isolatie

Isolatie in Winterswijk

Woon jij in de omgeving Winterswijk en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Winterswijk isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Diverse vormen van isolatie in Winterswijk

Voor verschillende vormen van isolatie in Winterswijk en omgeving, ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en staan graag voor je klaar, om jouw woning optimaal te isoleren. Zo kan je bij ons terecht voor spouwmuurisolatie. Bij deze vorm van isolatie brengen onze medewerkers, isolatiemateriaal aan in de spouwmuur. Dit doen zij door gaatjes in de muur te maken. Spouwmuurisolatie is de bekendste vorm van isoleren en wordt erg vaak toegepast.

Een andere vorm van isolatie in Winterswijk is dakisolatie. Bij dakisolatie kan je erg gemakkelijk energie besparen, waardoor deze vorm van isolatie dan ook erg rendabel is. Zoals de naam het al aangeeft, wordt er isolatiemateriaal onder het dak aangebracht. Normaal gesproken vliegt de warmte in een woning snel omhoog en zonder goede isolatie ben je deze warmte snel kwijt. Bij gebruik van dakisolatie is dit dus niet meer het geval.

Daarnaast kan je ook kiezen voor vloerisolatie. Dit ziet men tegenwoordig al steeds vaker bij nieuwbouwwoningen. Een goed geïsoleerde vloer geeft je heerlijke warme voeten. Ook zorgt vloerisolatie er voor dat kou en vocht niet meer via de kruipruimte omhoog kunnen komen. Hierdoor krijg je ook nog eens een gezonder klimaat in huis.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Winterswijk

Wil je jouw woning in Winterswijk graag voorzien van uitstekende isolatie? Neem dan snel contact op met Energiecontrol NL voor isolatie in Winterswijk en omgeving. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en door hun inzicht kunnen zij gemakkelijk bepalen welke vorm van isolatie het beste bij jouw woning past. Samen met jou kijken we dan ook graag naar de mogelijkheden. Op werkdagen kan je ons telefonisch bereiken, maar je kunt ook een afspraak maken. Mocht je alvast meer informatie willen, kan je online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wacht dan ook niet langer en neem gauw contact met ons op!

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts