Isolatie

Isolatie in Wierden

Woon jij in de omgeving Wierden en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Wierden isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Diverse vormen van isolatie in Oldenzaal

Energiecontrol NL is een gecertificeerd bedrijf dat het leveren van kwaliteit enorm belangrijk vindt. Zodoende zullen wij jou dan ook altijd voorzien van het beste advies. Doordat wij verschillende vormen van isolatie leveren, kijken we graag samen met jou naar wat het beste bij jouw woning past. Zo kan je kiezen voor vloerisolatie. Bij vloerisolatie plaatsen wij isolatiemateriaal onder de vloer, waardoor kou en vocht niet meer door de kruipruimte omhoog kunnen komen. Dit zorgt voor een gezonder klimaat in je woning en daarnaast krijg je nog eens lekkere warme voeten.

Een andere vorm van isolatie, is dakisolatie. Hierbij plaatsen wij isolatiemateriaal in het dak. Dat warmte omhoog stijgt is algemeen bekend en door gebruik te maken van dakisolatie kan je hier optimaal van profiteren. De warmte kan nu namelijk niet weg en blijft op de bovenverdiepingen hangen. Zo kan je deze ook prettig verwarmen. Dakisolatie is dan ook erg rendabel en tevens verdien je dit gemakkelijk en snel terug.

De meest gekozen vorm van isolatie, is spouwmuurisolatie. Door gaatjes te maken in een muur, kunnen wij het isolatiemateriaal in de spouwmuur spuiten. Ook spouwmuur isolatie is erg rendabel en dit kan je al binnen 2 tot 4 jaar terugverdienen.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Wierden

Voor verschillende vormen van isolatie in Wierden en omgeving, ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en onze specialisten, met hun jarenlange ervaring, staan graag voor je klaar. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden van jouw woning in Wierden. Zo kan je uiteindelijk genieten van meer wooncomfort. Maak een afspraak of neem telefonisch contact met ons op. Ook kan je gemakkelijk online een vrijblijvende offerte aanvragen!

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts