Isolatie

Isolatie in Rijssen

Woon jij in de omgeving Rijssen en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Rijssen isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Diverse vormen van isolatie in Rijssen

Door de jarenlange ervaring van onze specialisten, mag je van Energiecontrol NL kwaliteit verwachten. Wij zijn dan ook een gecertificeerd bedrijf dat graag voor je klaar staat. Bij ons kan je terecht voor verschillende vormen van isolatie in Rijssen en omgeving. Je kunt in jouw woning onder andere gebruik maken van spouwmuurisolatie. Dit is een vorm van isoleren die veel voorkomt. Bij deze vorm wordt er isolatie in de spouw gespoten, door kleine gaatjes in de muur te maken. Dit is een gemakkelijke manier van isoleren, die je ook snel weer terug kunt verdienen.

Ook kan je kiezen voor dakisolatie. Bij deze vorm wordt het dak van je woning geïsoleerd, zodat de warmte niet weg kan. De warmte in jouw woning stijgt normaal gesproken altijd omhoog en kan door de dakisolatie zo dus niet verdwijnen. Hierdoor blijven ook de bovenverdiepingen prettig verwarmd.

Door gebruik te maken van vloerisolatie in Rijssen, heb je als bijkomend voordeel dat je voeten lekker warm blijven. Ook zorgt deze vorm van isolatie voor een gezonder klimaat in huis. Vocht, maar ook kou, kan nu namelijk niet meer via de kruipruimte omhoog komen.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Rijssen

Ben je op zoek naar goede isolatie van jouw woning in Rijssen en omgeving? Neem dan zo gauw mogelijk contact op met Energie Control. Wij hebben veel ervaring in verschillende vormen van isolatie van jouw woning. Voor isolatie in Rijssen ben je bij ons aan het juiste adres en wij staan natuurlijk graag voor je klaar. Door onze jarenlange ervaring leveren wij altijd kwaliteit. Neem dan ook gauw contact met ons op of maak een afspraak, zodat we samen de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Vraag online een vrijblijvende offerte aan, voor isolatie van jouw woning in Rijssen en omgeving!

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts