Isolatie

Isolatie in Ommen

Woon jij in de omgeving Ommen en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Ommen isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Diverse vormen van isolatie in Ommen

Wanneer je van plan bent om jouw woning in Ommen te laten isoleren door Energiecontrol NL, dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat verschillende vormen van isolatie in jouw woning kan toepassen. De eerste mogelijkheid is spouwmuurisolatie. Dit is de meest gekozen vorm van isolatie. Hierbij wordt isolatie in de spouwmuur gespoten door middel van gaatjes in de muur. Jouw muur is binnen één dag al geïsoleerd. De investering van spouwmuurisolatie heb je al binnen 2 tot 4 jaar terugverdiend.

Een andere vorm van isolatie die bijdraagt aan het besparen van energie is dakisolatie. Doordat warmte omhoog stijgt, verlaat deze de woning veelal als eerste door het dak wanneer deze niet goed geïsoleerd is. Dit is niet alleen zonde van de warmte, maar ook voor je portemonnee. Wanneer het dak goed geïsoleerd is houd je de warmte een stuk beter binnen en zal ook de temperatuur op de bovenverdieping een stuk aangenamer zijn.

Ook voor vloerisolatie kan je bij ons terecht. Deze vorm van isolatie is bij velen nog onbekend maar heeft toch zeker zijn voordelen. Vloerisolatie zorgt voor een warme vloer en dus voor warme voeten. Daarnaast pakt het ook het vocht in je woning aan en zorgt het hierdoor voor een gezonder klimaat in jouw huis. Wanneer jouw woning in Ommen een kruipruimte van minstens 35 cm heeft, is het voor jou zeker aantrekkelijk om vloerisolatie toe te passen.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Ommen

Bij Energiecontrol NL kan je in Ommen en omgeving terecht om jouw woning op de juiste wijze te voorzien van isolatie. Onze vakkundige isolateurs beschikken over jarenlange ervaring en voorzien jouw woning van de beste isolatie. Wij beschikken over alle benodigde keurmerken en certificaten zodat je weet dat jouw woning op de juiste manier geïsoleerd wordt. Ook wanneer je woont in Hardenberg, Hellendoorn, Vroomshoop, Dalfsen, Dedemsvaart en de rest van de omgeving kan je terecht bij Energiecontrol NL voor het isoleren van jouw woning. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak en wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor isolatie in Ommen kan je ook eenvoudig online een offerte aanvragen!

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts