Woningisolatie

Isolatie
in Ommen

Een woning zonder isolatie verliest ontzettend veel warmte via de ramen, de vloer, het dak en de gevel. Door uw woning goed en op de juiste wijze te laten isoleren zal deze warmte niet meer verloren gaan en dit biedt vele voordelen. Goede isolatie draagt bij aan uw wooncomfort; het zorgt er namelijk voor dat de temperatuur een stuk beter gereguleerd wordt. Het isolatiemateriaal in de muren, de vloer en het dak zorgen ervoor dat de warmte niet verloren gaat en deze in uw woning blijft, waardoor u het binnen makkelijker warm kunt houden. Andersom dringt er ook geen koude lucht naar binnen. Een bijkomend voordeel is dat u hierdoor maandelijks flink op de energiekosten bespaart. U hoeft een stuk minder te stoken om het binnen warm te houden. In de zomermaanden zorgt het isolatiemateriaal er juist weer voor dat uw woning heerlijk koel blijft wanneer de temperaturen buiten hoog oplopen. U heeft het gehele jaar profijt wanneer u ervoor kiest om uw woning te isoleren.

Bent u woonachtig in Ommen of omgeving en wilt u uw woning isoleren? Dan kunt u hiervoor terecht bij Energiecontrol NL. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van diverse vormen van isolatie. Zo kunt u bij ons terecht voor spouwmuur-, vloer- en dakisolatie van uw woning in Ommen en profiteert u van de vele voorwaarden die isolatie van uw woning biedt.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Diverse isolatie mogelijkheden

Wanneer u van plan bent om uw woning in Ommen te laten isoleren door Energiecontrol NL, dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat verschillende vormen van isolatie in uw woning kan toepassen. De eerste mogelijkheid is spouwmuurisolatie. Dit is de meest gekozen vorm van isolatie. Hierbij wordt isolatie in de spouwmuur gespoten door middel van gaatjes in de muur. Uw muur is binnen één dag al geïsoleerd. De investering van spouwmuurisolatie heeft u al binnen 2 tot 4 jaar terugverdiend.

Een andere vorm van isolatie die bijdraagt aan het besparen van energie is dakisolatie. Doordat warmte omhoog stijgt, verlaat deze de woning veelal als eerste door het dak wanneer deze niet goed geïsoleerd is. Dit is zonde van de warmte, maar ook voor uw portemonnee. Wanneer het dak goed geïsoleerd is houdt u de warmte een stuk beter binnen en zal ook de temperatuur op uw bovenverdieping een stuk aangenamer zijn.

Ook voor vloerisolatie kunt u bij ons terecht. Deze vorm van isolatie is bij velen nog onbekend maar heeft toch zeker zijn voordelen. Vloerisolatie zorgt voor een warme vloer en dus voor warme voeten. Daarnaast pakt het ook het vocht in uw woning aan en zorgt het hierdoor voor een gezonder klimaat in uw huis. Wanneer uw woning in Ommen een kruipruimte van minstens 35 cm heeft, is het voor u zeker aantrekkelijk om vloerisolatie toe te passen.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom woningisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar uw investering terug
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Ommen

Bij Energiecontrol NL kunt u in Ommen en omgeving terecht om uw woning op de juiste wijze te voorzien van isolatie. Onze vakkundige isolateurs beschikken over jarenlange ervaring en voorzien uw woning van de beste isolatie. Wij beschikken over alle benodigde keurmerken en certificaten zodat u weet dat uw woning op de juiste manier geïsoleerd wordt. Ook wanneer u woont in Hardenberg, Hellendoorn, Vroomshoop, Dalfsen, Dedemsvaart en de rest van de omgeving kunt u terecht bij Energiecontrol NL voor het isoleren van uw woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor isolatie in Ommen kunt u ook eenvoudig online een offerte aanvragen!