Isolatie

Isolatie in Oldenzaal

Woon jij in de omgeving Oldenzaal en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Oldenzaal isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Verschillende opties voor isolatie in Oldenzaal

Wanneer je met Energiecontrol NL werkt, dan werk je met een gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat je er terecht kunt voor alle vormen van isolatie in Oldenzaal. Waarbij de aanleg volgens de voorgeschreven veilige manier gebeurt. Dit is bijvoorbeeld van belang voor spouwmuurisolatie. In dat geval worden kleine gaatjes in de muur gemaakt. Daardoor kan er isolatiemateriaal in de spouwmuur gespoten worden. Je zal hier dan ook direct de effecten van merken.

Natuurlijk is spouwmuurisolatie niet de enige vorm van isolatie die het isolatiebedrijf in Oldenzaal kan aanbrengen. Het is bijvoorbeeld ook aantrekkelijk om dakisolatie te laten aanbrengen. Er is op die manier snel op energie te besparen en is dus ook snel terug te verdienen. Dit heeft te maken met de eigenschap van warmte om op te stijgen. Wanneer het dak goed geïsoleerd is, dan zal dit de warmte binnenhouden. Zo blijven bijvoorbeeld de verdiepingen van uw woning een aangename temperatuur behouden. Dit is natuurlijk erg aantrekkelijk.

Een vorm van isolatie die door echte specialisten aangelegd kan worden, is vloerisolatie. Dit is een vorm die minder vaak wordt toegepast, maar wel voor de nodige besparingen op energiekosten kan zorgen. Met dank aan isolatie van de vloer is het binnenklimaat in huis beter onder controle te houden. Het beschermt de woning ook beter tegen vochtproblemen. Vocht kan niet meer via de kruipruimte optrekken de woonkamer in. Dit is natuurlijk veel comfortabeler te noemen.

  • Besparing op je energierekening
  • Aangenaam wooncomfort
  • Snelle terugverdientijd
Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Zonnepanelen laten plaatsen door Energiecontrol NL

Wie zeker wil zijn van de best mogelijke isolatie, werkt natuurlijk met Energiecontrol NL. Alle vormen van isolatie in Oldenzaal zijn door ons op de juiste wijze aan te leggen. Zo geniet je direct van het comfort, maar begin je ook gelijk met besparen. Onze medewerkers beschikken over de nodige ervaring, daardoor is de isolatie optimaal aan te leggen. Wil jij weten wat wij voor jouw woning kunnen betekenen? Dan kan je direct contact met ons opnemen of een afspraak maken. Wij leggen u graag alle mogelijkheden voor. Je kunt ook direct online vrijblijvende offerte aanvragen voor isolatie in Oldenzaal. Wij helpen jou dan direct!

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts