Woningisolatie

Isolatie
in Lochem

Gelukkig denken tegenwoordig steeds meer mensen aan isolatie van hun woning. Isolatie is duurzaam en gaat uiteindelijk zorgen voor een flinke besparing op uw energierekening. Ook zorgt goede isolatie voor meer wooncomfort; u kunt nu de temperatuur in uw woning namelijk beter reguleren. Door gebruik te maken van isolatie in uw woning in Lochem en omgeving, zorgt u er namelijk voor dat de warmte uw woning niet meer kan verlaten. Bij een niet geïsoleerde woning verlaat veel van de warmte uw woning via het dak, de muren of de vloer. Dit is natuurlijk zonde en daarnaast verspilling van energie. Zodra er isolatie is toegepast in uw woning kan dit dus voorkomen worden. De warmte blijft nu juist binnen en in de zomermaanden zorgt goede isolatie er voor dat uw woning juist heerlijk koel blijft. Isolatie in Lochem zorgt dus alleen maar voor voordelen.

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Lochem? Zoek dan niet verder en neem contact op met Energiecontrol NL. Energiecontrol NL is een isolatiebedrijf met erg veel ervaring in de verschillende vormen van isolatie. Wij staan graag voor uw klaar om uw woning te voorzien van de beste isolatie in Lochem en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Neem contact met ons op, om samen te kijken naar de mogelijkheden van isolatie in Lochem.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Diverse vormen van isolatie

Energiecontrol NL is een gecertificeerd isolatiebedrijf dat graag voor u klaar staat. U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van isolatie. Kiest u voor spouwmuurisolatie, dan kunt u erg gemakkelijk flink besparen op uw energiekosten. In een woning die niet voorzien is van spouwmuurisolatie, verlaat minstens 25% van de warmte de woning via de muren. Na de uitvoering van spouwmuurisolatie is dit niet meer het geval. Onze specialisten maken gaatjes in uw muur en zo kan het isolatiemateriaal in de spouwmuur worden geplaatst. De warmte blijft nu in uw woning en verhoogt zo het wooncomfort. In de zomermaanden blijft u woning nu juist heerlijk koel.

Door het plaatsten van dakisolatie kunt u ook erg gemakkelijk besparen op de energiekosten. Bij dakisolatie wordt het dak geïsoleerd, zodat de warmte niet naar buiten kan via het dak. Veel van de warmte in uw woning vindt ook zijn weg naar buiten via het dak. Zodra het dak van uw woning in Lochem en omgeving is geïsoleerd, is dit niet meer mogelijk.

Ook kunt u kiezen voor vloerisolatie. Bij vloerisolatie wordt er isolatiemateriaal onder de vloer aangebracht via de kruipruimte. Zo kunnen kou en vocht geen weg meer naar boven vinden. Dit is een zeer snelle en effectieve manier om te isoleren. Doordat het vocht nu ook geen kant meer op kan, zorgt dit meteen voor een gezonder klimaat in uw woning. Heeft u geen kruipruimte in uw woning, dan wordt het isolatiemateriaal onder uw huidige vloer geplaatst.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom woningisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar uw investering terug
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Lochem

Bij Energiecontrol NL staan wij graag voor u klaar om uw woning te voorzien van goede isolatie. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende vormen van isolatie in Lochem en omgeving. Onze specialisten kijken graag welke vorm van isolatie het beste bij uw woning past. Samen met u kijken wij daarna graag naar de verschillende mogelijkheden. Wacht dan ook niet langer en neem contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan!