Isolatie

Isolatie in Lochem

Woon jij in de omgeving Lochem en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Lochem isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Diverse vormen van isolatie in Lochem

Energiecontrol NL is een gecertificeerd isolatiebedrijf dat graag voor je klaar staat. Je kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van isolatie. Kies je voor spouwmuurisolatie, dan kan je erg gemakkelijk flink besparen op jouw energiekosten. In een woning die niet voorzien is van spouwmuurisolatie, verlaat minstens 25% van de warmte de woning via de muren. Na de uitvoering van spouwmuurisolatie is dit niet meer het geval. Onze specialisten maken gaatjes in de muur en zo kan het isolatiemateriaal in de spouwmuur worden geplaatst. De warmte blijft nu in jouw woning en verhoogt zo het wooncomfort. In de zomermaanden blijft je woning nu juist heerlijk koel.

Door het plaatsten van dakisolatie kan je ook erg gemakkelijk besparen op de energiekosten. Bij dakisolatie wordt het dak geïsoleerd, zodat de warmte niet naar buiten kan via het dak. Veel van de warmte in jouw woning vindt ook zijn weg naar buiten via het dak. Zodra het dak van jouw woning in Lochem en omgeving is geïsoleerd, is dit niet meer mogelijk.

Ook kan je kiezen voor vloerisolatie. Bij vloerisolatie wordt er isolatiemateriaal onder de vloer aangebracht via de kruipruimte. Zo kunnen kou en vocht geen weg meer naar boven vinden. Dit is een zeer snelle en effectieve manier om te isoleren. Doordat het vocht nu ook geen kant meer op kan, zorgt dit meteen voor een gezonder klimaat in jouw woning. Heeft u geen kruipruimte in je woning, dan wordt het isolatiemateriaal onder jouw huidige vloer geplaatst.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Lochem

Bij Energiecontrol NL staan wij graag voor je klaar om jouw woning te voorzien van goede isolatie. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende vormen van isolatie in Lochem en omgeving. Onze specialisten kijken graag welke vorm van isolatie het beste bij jouw woning past. Samen met jou kijken wij daarna graag naar de verschillende mogelijkheden. Wacht dan ook niet langer en neem contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts