Isolatie

Isolatie in Hengelo

Woon jij in het prachtige Overijssel en heb je jouw woning nog niet geïsoleerd? Energiecontrol NL kan jou helpen bij het isoleren van jouw woning. Dit zorgt ervoor dat er geen warmte kan ontsnappen en geen kou naar binnen komt. Hierdoor hoef je minder te stoken en zullen je energiekosten dalen.

Woon jij in de omgeving Hengelo en wil je jouw woning isoleren? Schakel dan Energiecontrol NL in.

Dakisolatie montage door Energie Control

Topkwaliteit isolatie in Hengelo

De vakmannen van Energiecontrol NL hebben jarenlange ervaring en kunnen jouw woning voorzien van de juiste isolatie. Er zijn verschillende vormen van isolatie die kunnen worden toegepast om zo het wooncomfort te verhogen, dak-, vloer-, en spouwmuurisolatie. Alle vormen van isolatie hebben de volgende voordelen:

  • Jouw huis houdt de warmte beter vast, wat resulteert in meer wooncomfort
  • Jouw huis wordt meer waard door een beter energielabel
  • Je hebt geen last meer van schimmels in jouw woning
  • De isolatie werkt geluiddempend

Het isoleren van jouw woning heeft dus veel voordelen. Bovenal hoef je na het isoleren van jouw woning minder vaak de verwarming aan te slaan en is jouw woning in de zomer lekker koel.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Zonnepanelen laten plaatsen door Energiecontrol NL

Naast het isoleren van jouw woning, kunnen wij jou ook voorzien van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn de laatste jaren aan een opmars bezig en groeien in populariteit. Toch zijn nog veel woningen in Hengelo nog niet voorzien van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een duurzame investering voor jouw woning. Met 10 zonnepanelen kan al 60% bespaard worden op het verbruik in energie van een gezin met twee kinderen. Naast de geldbesparing gaat een woning met zonnepanelen in waarde stijgen. Energiezuinige woningen zijn aantrekkelijker voor kopers. Zonnepanelen vergen een investering, maar deze is binnen 6 tot 8 jaar terug te verdienen. Wil jij graag zonnepanelen op jouw dak laten installeren en woon je in de omgeving Hengelo? Neem contact op met Energiecontrol NL en we bespreken jouw wensen en de mogelijkheden. Energiecontrol NL is dé specialist in energiebesparende oplossingen!

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts