Isolatie

Isolatie in Hellendoorn

Woon jij in de omgeving Hellendoorn en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Hellendoorn isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Diverse vormen van isolatie in Hellendoorn

Je kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van isolatie. Energiecontrol NL is een gecertificeerd bedrijf en wij staan graag voor je klaar. Zo voorzien wij jouw woning in Hellendoorn en omgeving dan ook graag van vloerisolatie. Bij vloerisolatie brengen wij het isolatiemateriaal onder uw vloer aan. Dit zal gebeuren via de kruipruimte. Zo wordt er voorkomen dat vocht en kou nog omhoog kunnen komen.

Ook kunnen wij jouw woning voorzien van dakisolatie. Normaal gesproken stijgt warmte snel de lucht in en gaat de warmte in je woning gemakkelijk via het dak verloren. Zodra er dakisolatie is toegepast, is dit verleden tijd. Het isolatiemateriaal wordt onder het dak geplaatst en hierdoor blijft de warmte juist in jouw woning. Dakisolatie is erg rendabel en deze investering verdien je dan ook gemakkelijk en snel terug.

De meest bekendste vorm van isolatie in Hellendoorn, is spouwmuurisolatie. Doordat warmte ook erg gemakkelijk via de muren verloren gaat, is het belangrijk om dit snel aan te pakken. Door het uitvoeren van spouwmuurisolatie is dit niet meer mogelijk. Onze specialisten brengen het isolatiemateriaal aan in de spouwmuur en hierdoor gaat de warmte niet meer verloren. Je kunt de temperatuur in jouw woning nu veel gemakkelijker reguleren en ook deze investering verdien je snel terug.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Hellendoorn

Zodra je jouw woning in Hellendoorn en omgeving wilt voorzien van isolatie, ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en onze specialisten voorzien jouw woning dan ook graag van de beste isolatie. Door de jarenlange ervaring kunnen zij gemakkelijk inschatten, welke vorm van isolatie het beste bij jouw woning past. Je kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, maar natuurlijk kan je op werkdagen ook contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts