Isolatie

Isolatie in Hardenberg

Woon jij in de omgeving Hardenberg en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Hardenberg isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Diverse vormen van isolatie in Hardenberg

Energiecontrol NL is gespecialiseerd in verschillende vormen van isolatie. Wij staan graag voor je klaar en vinden het leveren van kwaliteit erg belangrijk. Bij ons kan je onder andere terecht voor spouwmuurisolatie. Deze vorm van isolatie wordt veel gebruikt. Door gaatjes te maken in de muur, kan er isolatiemateriaal in de spouwmuur worden aangebracht. Zo kan de warmte niet meer door de muur verloren gaan. De investering die spouwmuurisolatie met zich meebrengt, heb je weer snel terugverdiend.

Je kunt bij ons ook terecht voor dakisolatie. Doordat warmte de hoogte instijgt, gaat deze gemakkelijk verloren via het dak. Door het dak van jouw woning te isoleren, blijft de warmte nu in je woning. Hierdoor hoef je minder te stoken, wat zal gaan leiden tot een lagere energierekening.

Bij ons kan je ook terecht voor vloerisolatie. Tot nu toe wordt vloerisolatie veelal gebruikt bij nieuwbouwwoningen. Het isolatiemateriaal wordt onder de vloer aangebracht, via de kruipruimte. Hierdoor kunnen vocht en kou geen kant meer op. Heeft jouw woning in Hardenberg en omgeving geen kruipruimte, dan wordt het isolatiemateriaal onder de gelegde vloer aangebracht. Doordat je nu minder vocht in je woning zult hebben, wordt er ook een gezonder klimaat gecreëerd.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Hardenberg

Voor isolatie in Hardenberg en omgeving, ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het uitvoeren van verschillende vormen van isolatie. Door de jarenlange ervaring, weten onze specialisten goed in te schatten, welke vorm van isolatie het beste bij jouw woning past. Heb je toch nog vragen? Dan staan wij graag voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen, of online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts