Isolatie

Isolatie in Haaksbergen

Woon jij in de omgeving Haaksbergen en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Haaksbergen isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Diverse vormen van isolatie in Haaksbergen

Energiecontrol NL is een gecertificeerd bedrijf en is gespecialiseerd in verschillende vormen van isolatie. Het leveren van kwaliteit vinden wij en onze specialisten dan ook erg belangrijk. Bij ons kan je onder andere terecht voor spouwmuurisolatie. Deze vorm van isolatie komt veel voor en is dan ook het meest bekend. Bij spouwmuurisolatie maken onze specialisten gaatjes in de muur, om zo het isolatiemateriaal in de spouwmuur aan te brengen. De investering in spouwmuurisolatie heb je snel weer terugverdiend.

Ook kan je bij ons terecht voor een vloerisolatie. Bij nieuwbouwwoningen ziet men dit al steeds vaker. Bij vloerisolatie wordt er isolatiemateriaal onder de vloer aangebracht. Zo kunnen kou en vocht niet meer door de kruipruimte omhoog komen. Hierdoor blijft de vloer heerlijk warm en houd je ook een gezond klimaat in huis.

Een andere vorm van isolatie is dakisolatie. Bij dakisolatie wordt het dak voorzien van isolatiemateriaal. Zo kan de warmte jouw woning niet meer via het dak verlaten. Normaal gesproken vliegt de warmte in een woning altijd omhoog en als jouw woning niet geïsoleerd is, ben je deze erg gemakkelijk kwijt. Je moet nu extra stoken, wat natuurlijk meer kosten met zich meebrengt. Door dakisolatie toe te passen blijft de warmte dus in jouw woning en kan je zo de temperatuur in huis veel beter reguleren. Deze investering kan je snel terugverdienen en uiteindelijk zal dit ook gaan leiden tot een lagere energierekening.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Eibergen

Voor isolatie in Haaksbergen en omgeving ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en hebben veel ervaring in het uitvoeren van verschillende vormen isolatie. Onze specialisten kijken graag naar welke vorm van isolatie het beste bij jouw woning past. Neem bij vragen over isolatie in Haaksbergen dan ook gauw contact met ons op. Ook kan je online een vrijblijvende offerte aanvragen!

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts