Isolatie

Isolatie in Emmen

Woon jij in de omgeving Emmen en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Emmen isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Diverse vormen van isolatie in Emmen

Energiecontrol NL is een gecertificeerd bedrijf waarbij je terecht kunt voor verschillende vormen van isolatie in Emmen. Spouwmuurisolatie is één van die vormen, dit is ook gelijk de meest gekozen vorm van isolatie. Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal in de spouwmuur gespoten, dit wordt gedaan door middel van gaatjes in de muur. Als je kiest om te investeren in spouwmuurisolatie, dan kan je dit vaak binnen 2 tot 4 jaar terugverdienen.

Naast spouwmuurisolatie is dakisolatie ook een vorm van isolatie in Emmen waar snel voor gekozen wordt. Dakisolatie is erg rendabel om zo snel energie te kunnen besparen en heeft hierdoor ook een korte terugverdientijd. Warmte in een woning stijgt naar boven, als het dak niet is geïsoleerd, dan gaat dit al snel weer verloren. Door het dak goed te laten isoleren kan je de warmte een stuk beter binnenhouden. Ook zorgt dakisolatie ervoor dat de bovenverdiepingen een aangenamere temperatuur behouden en deze makkelijker te regelen zijn.

Vloerisolatie is misschien een wat minder gekozen vorm van isolatie, maar dit kan je toch veel besparen op de energierekening. Tevens zorgt een goed geïsoleerde vloer voor heerlijk warme voeten. Bij vloerisolatie zorg je voor een gezonder klimaat in jouw huis, doordat je ook het vocht in de woning aanpakt. Kou en vocht kunnen niet meer via de kruipruimte naar boven komen en zo heeft jouw woning al gauw een hoog wooncomfort.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Emmen

Jouw woning laten voorzien van uitstekende isolatie, zodat je kunt profiteren van het comfort en de voordelen? Energiecontrol NL staat graag voor je klaar voor isolatie in Emmen en omgeving. Je kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van isolatie. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en kunnen jouw woning voorzien van de beste isolatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden en je wensen met jou te bespreken. Je kunt ook eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor isolatie in Emmen. Hopelijk tot ziens!

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts