Isolatie

Isolatie in Eibergen

Woon jij in de omgeving Eibergen en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Eibergen isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Diverse vormen van isolatie in Eibergen

Energiecontrol NL heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende vormen van isolatie. Bij ons kan je onder andere terecht voor dakisolatie. Bij deze vorm van isolatie, wordt zoals de naam het al aangeeft, het dak van de woning geïsoleerd. Normaal gesproken stijgt warmte altijd omhoog en als jouw woning niet geïsoleerd is, raak je deze warmte heel gemakkelijk kwijt. Door het dak van jouw woning in Eibergen te isoleren, blijft deze warmte in je woning en hoef je uiteindelijk minder te stoken.

Een andere vorm van isolatie die wij aanbieden, is vloerisolatie. Hierbij wordt de onderkant van de vloer bedekt met isolatiemateriaal. Hierdoor kunnen vocht en kou niet meer omhoog komen. Doordat je het vocht nu kwijt bent, ontstaat er ook direct een gezonder klimaat in huis.

Een populaire vorm van isoleren is spouwmuurisolatie. Deze vorm van isoleren is bij vele mensen bekend. Bij spouwmuurisolatie worden er gaatjes in de muur aangebracht, zodat zo het isolatiemateriaal in de spouwmuur kan worden gespoten. Deze manier is ook erg rendabel en dit ga je al vrij snel merken aan je energierekening.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Eibergen

Voor goede isolatie in Eibergen, ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! Energiecontrol NL is gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende vormen van isolatie. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en staan graag voor je klaar. Door de jarenlange ervaring kunnen zij gemakkelijk inschatten welke vorm van isolatie het beste bij jouw woning past. Samen met jou kijken we dan ook graag naar de verschillende mogelijkheden. Ben je benieuwd naar deze mogelijkheden? Dan kan je contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen!

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts