Isolatie

Isolatie in Doetinchem

Woon jij in de omgeving Doetinchem en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Doetinchem isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Diverse vormen van isolatie in Doetinchem

Bij ons kan je terecht voor verschillende vormen van isolatie in Doetinchem en omgeving. Energie Control is een gecertificeerd bedrijf, waarbij het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij ons kan je terecht voor spouwmuurisolatie, waarbij er isolatiemateriaal in de spouwmuur wordt aangebracht. Dit wordt gedaan door middel van gaatjes, die in de muur worden aangebracht. De investering in spouwmuurisolatie, kan je binnen 2 tot 4 jaar al weer terugverdienen.

Bij vloerisolatie wordt de onderkant van de vloer bedekt met isolatiemateriaal. Hierdoor kunnen kou en vocht niet meer door de vloer omhoog trekken. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat de vloer warmer wordt en je hierdoor minder hoeft te stoken. Daarnaast zorgt vloerisolatie voor een gezonder klimaat in huis en zorgt het voor lekkere warme voeten.

Als het dak van jouw woning niet geïsoleerd is, zorgt dit voor veel warmteverlies. Dit kan je voorkomen door gebruik te maken van dakisolatie. De warmte kan nu via het dak jouw woning in Doetinchem en omgeving niet verlaten en daarnaast houden de bovenverdiepingen nu een prettige temperatuur.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Doetinchem

Wil jij jouw woning graag voorzien van uitstekende isolatie in Doetinchem en omgeving? Energiecontrol NL staat graag voor jou klaar voor isolatie in Doetinchem en omgeving. Wij bieden verschillende vormen van isolatie aan en staan dan ook graag voor je klaar. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en voorzien jouw woning dan ook graag van goede isolatie. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden van isolatie bij jouw woning in Doetinchem en omgeving. Ben jij benieuwd naar deze mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gauw contact met ons op!

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts