Isolatie

Isolatie in Apeldoorn

Woon jij in de omgeving Apeldoorn en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Apeldoorn isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Diverse vormen van isolatie in Apeldoorn

Energiecontrol NL is gecertificeerd om verschillende vormen van isolatie in Apeldoorn en omgeving aan te leggen. Het kan net zo goed gaan om spouwmuurisolatie als om dakisolatie of vloerisolatie. Vooral het isoleren van de spouwmuren en daken wordt veel gedaan. Spouwmuurisolatie gebeurt door middel van het inspuiten van isolatiemateriaal via gaatjes in de muur. Deze investering levert veel comfort op en zal helpen bij het besparen op de energiekosten. Binnen 4 jaar verdien je het terug en is hierdoor zeer rendabel.

Spouwmuurisolatie is niet de enige populaire vorm van isolatie. Ook dakisolatie is een vorm die isolatiebedrijven in Apeldoorn met regelmaat aanbrengen. Het is met dakisolatie goed mogelijk om snel energie te besparen. Warmte heeft als eigenschap dat het opstijgt. Een dak dat niet geïsoleerd is, laat deze warmte ontsnappen. Een dak dat wel van isolatie voorzien is houdt deze warmte binnen. Daardoor blijven de bovenverdiepingen beter warm en is minder energie nodig om te stoken. Je hebt hierdoor meer controle over een aangename temperatuur.

Een vorm van isolatie die minder vaak voorkomt is vloerisolatie. Toch is ook dit een goede vorm om te besparen. Het is namelijk zo dat de kou vanuit de kruipruimte dan niet de woonkamer kan binnendringen. Zoals ook optrekkend vocht uit deze ruimte is tegen te houden. Dit is niet alleen meer comfortabel, het is ook beter voor een gezonde leefomgeving. Op die wijze kan dus ook vloerisolatie het nodige bijdragen aan uw woning.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Gecertificeerd isolatiebedrijf in Apeldoorn

Jouw woning op de best mogelijke wijze van isolatie voorzien? Dat is de beste manier om optimaal te profiteren van de voordelen. Energiecontrol NL wil dan ook de isolatie in Apeldoorn of omgeving graag voor u verzorgen. Je kunt alle vormen van isolatie door ons laten aanleggen. Daarvoor beschikken onze specialisten over de nodige ervaring. Wil je weten wat de mogelijkheden bij u thuis zijn? Je kunt direct een afspraak maken om de mogelijkheden door te nemen. Daarnaast is het gemakkelijk mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor isolatie in Apeldoorn. Wij hopen jou dan snel te begroeten om de mogelijkheden samen te bespreken.

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts