Isolatie

Isolatie in Almelo

Woon jij in de omgeving Almelo en zit je er over na te denken om jouw huis te isoleren? Energiecontrol NL zorgt ervoor dat jouw woning perfect geïsoleerd is. Er zal geen warmte meer ontsnappen en er komt geen kou naar binnen. Door jouw huis te isoleren ben je jaarlijks minder geld kwijt aan de energierekening.  Energiecontrol NL kan jouw huis in Almelo isoleren, zodat je op termijn geld bespaart op de energierekening!

Dakisolatie montage door Energie Control

Topkwaliteit isolatie in Almelo

Met het isoleren van jouw woning voorkom je dat meer dan 50% van de warmte jouw huis verlaat via het dak, de vloer en de muren. Energiecontrol NL kan jouw dak, vloer en muren vakkundig isoleren, door onze isolateurs met jarenlange ervaring. Hiermee vergroot je het wooncomfort van jouw woning, het zal niet meer tochten. Daarnaast houd je de energiekosten laag en krijgt jouw woning een beter energielabel.

Gevolg hier van is dat de waarde van jouw woning zal stijgen. Een ander bijkomend voordeel van het isoleren van jouw woning is dat je geen last zult krijgen van schimmel in huis. Kortom, het isoleren van jouw woning in Almelo heeft veel voordelen. Energiecontrol NL is expert in het isoleren van huizen in de omgeving Almelo.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Zonnepanelen laten plaatsen door Energiecontrol NL

Wil jij nog duurzamer wonen en op je energierekening besparen? Naast het isoleren van jouw woning kan je bij Energiecontrol NL ook terecht voor aanleg van zonnepanelen op het dak. Door zonnepanelen op jouw dak te plaatsen zal je deels jouw eigen energie opwekken. Energiecontrol NL heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen op daken. Er zijn inmiddels al meer dan 2.500 systemen op daken in Nederland geplaatst. Ook het plaatsen van zonnepanelen resulteert in een stijging van de waarde van jouw woning. De vakkundige installateurs van Energiecontrol NL zullen de panelen op de meest rendabele plek op jouw dak plaatsen. Zo kan je binnen 6 tot 8 jaar de investering terugverdienen. Energiecontrol NL is in Almelo en omgeving dé specialist in energiebesparende oplossingen! Je krijgt op al onze producten en werkzaamheden maar liefst 10 jaar garantie. Zo weet je zeker dat je goed zit en dat je er lang mee door kunt. Vraag eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts