Optimaal rendement

Indak zonnepanelen

Overweeg jij zonnepanelen? Denk dan ook eens aan indak zonnepanelen! Deze zonnepanelen liggen niet op de dakpannen, maar zitten erin verwerkt. Een mooie manier voor het toepassen van zonnepanelen. Wil jij meer weten over het toepassen van indak zonnepanelen? Onze specialisten helpen je graag verder. Ook kunnen zij eventueel andere opties bespreken, zoals de standaard zonnepanelen op een schuin dak, of plat dak. Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op een dak te laten plaatsen, maar wij denken graag mee over de beste oplossing! 

In dak zonnepanelen | Energiecontrol Duurzaam Advies

Indak systeem zonnepanelen laten plaatsen door Energiecontrol Duurzaam Advies

Bij Energiecontrol Duurzaam Advies is het mogelijk om zonnepanelen in het dak te laten plaatsen. Hierbij worden de zonnepanelen niet op de dakpannen bevestigd maar maken zij onderdeel uit van de dakbedekking zelf. Door te kiezen van een indak systeem ben je ervan verzekerd dat de uitstraling van jouw woning niet wordt aangetast. De zonnepanelen vallen namelijk bijna niet op en jouw dak ziet er super strak uit.

Onze vakkundige installateurs hebben jarenlange ervaring en weten precies op welke wijze de zonnepanelen in het geval van een indak systeem moeten worden geplaatst en worden gemonteerd. Daarbij zorgen we er altijd voor dat de wijze van plaatsing zorgt voor het hoogst mogelijke rendement, zodat je optimaal profiteert van de zonnepanelen van Energiecontrol. Wij bespreken graag jouw  wensen voor het laten plaatsen van indak zonnepanelen met als doel om de energiekosten aanzienlijk te verlagen.

Interesse in een zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen één dag in je mailbox!

Monteursbus Energie Control

Verlaag nu jouw energiekosten!

Zonnepanelen zijn dé manier om energiekosten aanzienlijk te laten verlagen. De zonnepanelen van Energiecontrol Duurzaam Advies zijn van topkwaliteit en zullen jaren meegaan. De investering die je doet heb je binnen 6 tot 8 jaar terugverdiend waarna je nog jarenlang winst kunt maken dankzij het opwekken van jouw eigen stroom met behulp van onze zonnepanelen. Heb je interesse in het laten plaatsen van zonnepanelen door Energiecontrol? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Top ervaring !

4 sterren review
‘’Vanaf het eerste moment werd ik bij hand genomen en werd er een dakplan gemaakt. Op aanraden van energiecontrol gekozen voor 14 panelen met Enphase miro omvormers. Montage is netjes verlopen. Ik zal energiecontrol zeker aanraden !’’  Tim – Haaksbergen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts