Indak zonnepanelen

Indak zonnepanelen

Met zonnepanelen kiest u voor een goede en duurzame investering in uw woning. Het laten plaatsen van zonnepanelen brengt namelijk een hoop voordelen met zich mee. Allereerst wekt u met behulp van zonnepanelen uw eigen duurzame energie op die u weer kunt gebruiken in uw woning. De zonnepanelen genereren energie met behulp van gratis zon- en daglicht. Deze opgewekte energie hoeft u vervolgens niet van uw energieleverancier af te nemen, wat u een hoop zal gaan schelen in de kosten van uw energierekening. Een ander bijkomend voordeel is dat de waarde van uw woning zal stijgen, kopers hechten namelijk veel belang aan een energiezuinige woning. Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op een dak te laten plaatsen. Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor indak zonnepanelen. Bij dit indak systeem komen de zonnepanelen niet op de dakpannen te liggen, maar juist in plaats daarvan komen. Zo zijn ze zonnepanelen dus echt verwerkt in je dak.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Indak systeem zonnepanelen laten plaatsen door Energie Control

Bij Energiecontrol NL is het mogelijk om zonnepanelen in het dak te laten plaatsen. Hierbij worden de zonnepanelen niet op de dakpannen bevestigd maar maken zij onderdeel uit van de dakbedekking zelf. Door te kiezen van een indak systeem bent u ervan verzekerd dat de uitstraling van uw woning niet wordt aangetast. De zonnepanelen vallen namelijk bijna niet op en uw dak ziet er super strak uit. Onze vakkundige installateurs hebben jarenlange ervaring en weten precies op welke wijze de zonnepanelen in het geval van een indak systeem moeten worden geplaatst en worden gemonteerd. Daarbij zorgen we er altijd voor dat de wijze van plaatsing zorgt voor het hoogst mogelijke rendement, zodat u optimaal profiteert van de zonnepanelen van Energiecontrol NL. Wij bespreken graag uw wensen voor het laten plaatsen van indak zonnepanelen met als doel om uw energiekosten aanzienlijk te verlagen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Het levert tot 30% meer op
  • Terugverdientijd van 6 – 8 jaar
  • 10 jaar garantie
  • Plug & Play: plaatsing binnen een halve dag!
  • Monitoring

Uw energiekosten onder controle

Zonnepanelen zijn dé manier om energiekosten aanzienlijk te laten verlagen. De zonnepanelen van Energiecontrol NL zijn van topkwaliteit en zullen jaren meegaan. De investering die u doet heeft u binnen 6 tot 8 jaar terugverdiend waarna u nog jarenlang winst kunt maken dankzij het opwekken van uw eigen stroom met behulp van onze zonnepanelen. Heeft u interesse in het laten plaatsen van zonnepanelen door Energiecontrol NL? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van goed advies en kunnen u een indicatie geven van hoeveel u kunt besparen door het laten plaatsen van indak zonnepanelen. Kies voor Energiecontrol NL en geniet van alle voordelen die onze zonnepanelen te bieden hebben. Neem contact met ons op via klantenservice@energie-control.nl of via het telefoonnummer 0546-574472.