Woningisolatie

Huis isoleren
in Twente

Energiecontrol NL is de specialist als het gaat om huis isolatie in Twente. Door onze jarenlange ervaring en persoonlijk advies zorgen wij ervoor dat 97% van onze klanten ons aanbevelen bij buren, vrienden en familie. Wilt u ook gebruik maken van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en/of dakisolatie van Energiecontrol NL? Wij adviseren u graag over onze diensten en de mogelijkheden voor uw huis in Twente.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Verschillende opties voor huis isoleren Twente

Er zijn verschillende opties om uw huis in Twente te isoleren. Welke isolatie het beste bij uw huis past is afhankelijk van een aantal onderdelen. Zo is het ene huis beter geïsoleerd dan het andere huis of is er tijdens het bouwen of het verbouwen al rekening gehouden met één of meerdere van deze bespaarmogelijkheden. Onze experts kijken naar waar het meeste rendement voor uw huis te halen valt. Dit kan spouwmuurisolatie bij het ene huis zijn, waar dakisolatie de meeste besparingen oplevert bij het huis van de buurman. Meer weten over wat deze opties zijn en wat ze inhouden? Lees hieronder verder!

Dakisolatie
Een zeer populaire isolatie die vaak uitgevoerd wordt door Energiecontrol NL is dakisolatie. Wist u dat er gemiddeld 30% van de warmte verloren kan gaan door een niet goed geïsoleerd dak? Dit is eenvoudig op te lossen door één van de drie verschillende manieren toe te passen in uw huis. Dit kan door de binnenkant van het dak te isoleren, de buitenkant van het dak te isoleren of door de zoldervloer te voorzien van isolatiemateriaal. Afhankelijk van uw dak type wordt gekeken naar welke manier van isoleren het meeste rendement oplevert.

Spouwmuurisolatie
Een andere veel gebruikte optie voor huisisolatie Twente is spouwmuurisolatie. Bij spouwmuurisolatie wordt de holle ruimte die tussen de binnen- en buitenmuur zit, ook wel de spouw genoemd, gevuld met isolatiemateriaal. Spouwmuurisolatie is een relatief goedkope manier om uw huis te isoleren. Het spouwmuurisolatie proces kan in de meeste gevallen al binnen één dag worden uitgevoerd.

Vloerisolatie
Een andere manier van isoleren die het wooncomfort verhoogt is vloerisolatie. Bij vloerisolatie wordt voorkomen dat de kou door de vloeren trekt en daardoor blijft de warmte in de winter meer binnenshuis. Nooit meer koude voeten? Kies dan voor vloerisolatie van Energiecontrol NL!

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom woningisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar uw investering terug
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Persoonlijk advies op maat

Wilt u weten welke isolatie het beste bij uw huis past? Neem gerust contact op met één van onze experts. Zij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Niet ieder huis is hetzelfde, hierdoor is het belangrijk dat ieder huis zo geïsoleerd wordt dat de isolatie de hoogste besparingen oplevert. Hierdoor krijgt u bij aanvraag altijd een offerte op maat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op +31 (0)546-574472 of mail ons op klantenservice@energie-control.nl.