Woningisolatie

Huis isoleren
in Overijssel

Wilt u uw huis in Overijssel isoleren? Energiecontrol NL helpt u graag bij het kiezen van de juiste isolatie voor uw huis in Overijssel. Door de jarenlange ervaring weet Energiecontrol NL als geen ander hoe het isoleren van uw huis in Overijssel moet! Aangezien er veel oude huizen in Overijssel staan, heeft Energiecontrol NL veel ervaring in deze regio. Doordat deze oudere huizen vaak niet goed geïsoleerd zijn, zijn er veel maatregelen te treffen om energie te besparen.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

De mogelijkheden voor huis isoleren Overijssel

Kies uit één of meerdere isolatiediensten van Energiecontrol NL om uw huis in Overijssel te laten isoleren. De opties zijn spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. De juiste optie voor uw huis is afhankelijk van waar het meeste rendement te behalen valt! Onze experts staan u graag te woord om u te adviseren over onze mogelijkheden.

Spouwmuurisolatie

Een snel terugverdienende methode is spouwmuurisolatie. Spouwmuurisolatie is in de meeste gevallen al tussen 2 tot 4 jaar terugverdiend. Doordat de stookkosten na aanbreng merkbaar teruglopen, zijn klanten vaak erg tevreden over spouwmuurisolatie. Een bijkomend voordeel is dat het een goedkope en snelle manier is. Meestal kost het gehele proces nog geen dag.

Dakisolatie

Een andere populaire manier van isoleren is dakisolatie. Onderzoek heeft uitgewezen dat ongeveer 30% van de warmte verloren kan gaan via het dak. Dit komt omdat het dak niet goed geïsoleerd is, meestal komt dit voor bij oudere huizen. Dakisolatie kan op verschillende manieren worden toepast, zo kan bijvoorbeeld de binnenkant van het dak of de buitenkant van het dak geïsoleerd worden.

Bij sommige huizen is het voordeliger om de zoldervloer te voorzien van isolatiemateriaal. Bij Energiecontrol NL wordt er gekeken naar welke manier van isoleren het meeste rendement voor uw huis oplevert.

Vloerisolatie

Een nog relatief onbekende optie is vloerisolatie. In de winter komt het vaak voor dat veel bewoners last hebben van koude vloeren. Energiecontrol NL voorziet badkamers, slaapkamers, maar ook woonkamers en keukens regelmatig van vloerisolatie. Door vloerisolatie in deze kamers toe te passen, kan het probleem van koude voeten vaak eenvoudig voorkomen worden. Zo trekt de kou niet door en in de vloeren en blijft de warmte in uw woning. Voor vloerisolatie zijn diverse mogelijkheden, welke afhankelijk zijn van verschillende variabelen. De experts van Energiecontrol NL adviseren u graag over de mogelijkheden en welke mogelijkheid het beste bij uw woning past. Zo weet u zeker dat het isoleren van uw woning in Overijssel goed wordt uitgevoerd.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom woningisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar uw investering terug
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Hulp bij huis isolatie

Energiecontrol NL is de specialist als het aankomt op woningisolatie. Met onze jarenlange ervaring in diverse isolatie mogelijkheden en de benodigde keurmerken, wordt Energiecontrol NL niet voor niets door 97% van onze klanten aanbevolen! Voor eventuele vragen of een offerte op maat kunt u altijd contact op nemen.