Woningisolatie

Huis isoleren
in Gelderland

Wilt u uw huis energiezuiniger maken? Kies dan voor woningisolatie van Energiecontrol NL. Kies uit spouwmuurisolatie, dakisolatie of vloerisolatie en verminder stookkosten en warmteverlies! Naast de lagere energierekening dragen deze isolatiemogelijkheden bij aan een hoger wooncomfort! Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe huis isolatie in Gelderland moet worden uitgevoerd! Vooral in oudere huizen is er veel winst te boeken op de energierekening.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

De opties voor huis isoleren Gelderland

Kies één of meerdere isolatiediensten van Energiecontrol NL om uw huis in Gelderland te laten isoleren. Voor het ene huis is spouwmuurisolatie de beste manier, waar bij een ander huis dakisolatie of vloerisolatie de beste oplossing is. De juiste optie voor uw huis is afhankelijk van waar het meeste rendement te behalen valt! Onze experts staan u graag te woord om u te adviseren over de mogelijkheden.

Spouwmuurisolatie
Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal in de holle wanden tussen de binnen en buitenmuur gespoten. Door deze holle ruimte te isoleren voorkomt u dat er veel warmte door de muren verloren gaat. Aangezien de spouwmuurisolatie een goedkope optie is, verdient dit zich doorgaans al tussen 2 tot 4 jaar terug. Een ander voordeel is dat het een relatief snelle optie is om uit te voeren, onze medewerkers kunnen in de meeste gevallen de spouwmuur isoleren binnen een dag.

Dakisolatie
Bij dakisolatie zijn er verschillende opties, afhankelijk van welke dakvorm uw dak heeft. Zo kijken onze experts per dak welke optie het beste voor uw huis is. Onderzoek heeft bewezen dat ongeveer 30% van de warmte verloren kan gaan doordat het dak niet goed geïsoleerd is. De ene optie wordt wel vaker gebruikt dan een andere, afhankelijk van de daktype en wensen van de klant. Zo is het isoleren van de binnenkant van het dak een veel voorkomende optie, maar wordt isolatie aan buitenkant van het dak of door de zoldervloer te voorzien van isolatiemateriaal ook veel gebruikt.

Vloerisolatie
Heeft u vaak last van koude voeten als u uit bed stapt of door uw huis loopt? Vloerisolatie van Energiecontrol NL zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van koude voeten! Vloerisolatie is een relatief onbekende optie, maar zorgt in uw woning ook voor verhoogt wooncomfort. Het grootste voordeel van vloerisolatie is dat de kou niet door en in de vloeren trekt waardoor de warmte in uw woning blijft. Huis isolatie in Gelderland nodig? Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden en welke het beste bij uw woning past.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom woningisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar uw investering terug
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Welke isolatie past het beste bij mijn huis?

Voor woningisolatie is Energiecontrol NL de specialist! Met onze jarenlange ervaring en de benodigde keurmerken wordt Energie control NL niet voor niets door 97% van onze klanten aanbevolen. Omdat wij zeker zijn van onze producten en diensten geven wij minstens 10 jaar garantie op de door ons geleverde diensten. Voor eventuele vragen of een offerte op maat kunt u altijd contact op nemen!