Woningisolatie

Huis isoleren
in Drenthe

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw woning kan isoleren in regio Overijssel? Energiecontrol NL helpt u graag bij het energiezuinig maken van uw huis. In oudere woningen komt het vaak voor dat de stookkosten heel hoog zijn. Door middel van isolerende middelen wordt uw woning energiezuiniger!

Energiezuinige maatregelen in uw huis in Overijssel kan op drie verschillende manieren. Door middel van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie zorgt u ervoor dat uw woning in de toekomst lagere energiekosten heeft. Een niet goed geïsoleerde woning kan meer dan 50% van de warmte verliezen via het dak, de vloer of de muren. Naast dat uw energiekosten zullen dalen, zal ook uw waarde van uw huis in Overijssel stijgen!

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

De opties voor huis isoleren Drenthe

Uw huis isoleren kan eenvoudig bij Energiecontrol NL! Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in om al uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen. Welke isolatie het beste voor uw huis in Drenthe is, is afhankelijk van waar het meeste rendement te halen valt. Bij het ene huis is dakisolatie de beste manier, waar bij een ander huis juist spouwmuurisolatie of vloerisolatie het meeste rendement oplevert. Onze adviseurs staan u graag te woord!

Dakisolatie
Opties voor dakisolatie variëren van isolatie vanaf de binnenkant van het dak, de buitenkant van het dak tot het isoleren van de zoldervloer. Dakisolatie is één van de meest gebruikte isolatie opties. Dit komt omdat onderzoek heeft bewezen dat 30% van de warmte verloren kan gaan bij een niet goed geïsoleerd dak. Afhankelijk van welk dak type uw huis heeft, wordt gekeken naar welk soort isolatie het meeste rendement oplevert.

Spouwmuurisolatie
Een snel terugverdienende optie is de spouwmuurisolatie, bij de meeste huizen lukt dit al tussen 2 tot 4 jaar. Bij de spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal in de holle wanden tussen de muren gespoten. Tussen de binnen- en buitenmuur zit een loze ruimte die opgevuld is door lucht. Door deze ruimte op te vullen met isolatiemateriaal zorgt u ervoor dat de ruimte hiertussen in de winter minder warmte kan overdragen naar de buitenmuur. In de zomer geldt dit juist andersom, waardoor uw huis langer koel blijft. Een ander bijkomend voordeel is dat onze medewerkers de spouwmuurisolatie binnen een dag kunnen uitvoeren.

Vloerisolatie

Koude voeten is verleden tijd na de vloerisolatie van Energiecontrol NL. Nadat de vloerisolatie in uw woning in Drenthe is aangelegd, kunt u gerust op sokken of blote voeten rondlopen. Een grote ergernis bij onze klanten was dat de vloeren altijd koud aanvoelden, maar na het aanleggen van de vloerisolatie is dit verleden tijd en wordt het wooncomfort vrijwel direct verhoogt. Vloerisolatie voorkomt dat kou door de vloeren kan trekken waardoor de warmte in uw woning blijft.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom woningisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar uw investering terug
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Welke isolatie past het beste bij mijn huis?

Energiecontrol NL wordt door 97% van haar klanten aanbevolen! Dit komt door de jarenlange ervaring en uitstekende service die wij leveren. Omdat wij zo zeker zijn van onze diensten geven wij minstens 10 jaar garantie op onze diensten. Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat? Neem direct contact op!