Woningisolatie

Huis isoleren
in Almelo

Voor huisisolatie in Almelo bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! Met een vestiging in Wierden kunnen wij u snel en professioneel adviseren over de diverse mogelijkheden die Energiecontrol NL te bieden heeft. Huisisolatie is een breed begrip en wordt vaak gezien als een dure investering die zichzelf over decennia pas heeft terugverdiend. Echter is dit in de meeste gevallen niet correct! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie. Wist u dat spouwmuurisolatie zichzelf al tussen 2 tot 4 jaar terugverdiend? Mede hierdoor is spouwmuurisolatie een perfecte investering voor uw huis! Daarnaast heeft huisisolatie ook als voordeel dat het huis een beter energielabel krijgt.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Mogelijkheden voor huis isoleren Almelo

Voor huisisolatie Almelo worden verschillende mogelijkheden geadviseerd. Welke het beste bij uw huis past is afhankelijk van waar het meeste rendement te behalen valt. Zo kan het zijn dat bij uw woning spouwmuurisolatie het meeste rendement oplevert, waar bij uw buurman wellicht middels dakisolatie de meeste energie bespaard kan worden.

Vloerisolatie
Bij vloerisolatie wordt er eerst gekeken naar de materialen waar de vloer uit bestaat. Zo wordt er bij een betonnen vloer een ander soort isolatiemateriaal gebruikt dan bij bijvoorbeeld een houten vloer. Naast de vloersoort wordt er ook gekeken naar het vocht gehalte dat er in de kruipruimte zit. Dit heeft namelijk ook invloed op welke soort vloerisolatie het beste gebruikt kan worden. Welke materialen wij gebruiken kunt u hier lezen. Vloerisolatie zorgt ervoor dat kou niet door de vloeren kan trekken waardoor de warmte in de woning blijft.

Spouwmuurisolatie
Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal in de spouwmuur gespoten. Onze experts hebben naast jarenlange ervaring ook alle noodzakelijke keurmerken en certificaten. Zo bent u er zeker van dat uw spouwmuur kwalitatief en op de juiste manier geïsoleerd wordt. Verbeter uw energielabel door te kiezen voor spouwmuurisolatie van Energiecontrol NL. Spouwmuurisolatie verhoogt het wooncomfort en draag bij aan het milieu.

Dakisolatie
Warmte stijgt op en verlaat door deze reden als eerste de woning door het dak. Indien deze niet goed of zelfs slecht geïsoleerd is, dan valt hier veel winst te behalen. Naast dat in de winter de warmte beter in uw woning blijft, heeft dakisolatie het voordeel dat er in de zomer minder warmte uw huis intrekt. Kortom, een win-win situatie! Dakisolatie kan op drie verschillende manieren. Zo kunnen onze specialisten uw dak isoleren vanaf de binnenkant, de buitenkant of door de zoldervloer te isoleren.

Interesse in woningisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom woningisolatie?

  • Binnen 2 tot 4 jaar uw investering terug
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Onze medewerkers staan u graag te woord als u vragen heeft. Zij vertellen u graag over onze werkwijze en hoe wij uw huis energiezuiniger kunnen maken. Voor meer informatie kunt u onze contactpagina raadplegen. Wij zijn op werkdagen van 8:00 tot 17:00 bereikbaar op +31 (0) 546 – 57 44 72.