Vloerisolatie

Houten vloer isoleren
in Wierden

Een duurzaam huis begint met goede isolatie. Net als spouwmuurisolatie en dakisolatie is kwalitatieve vloerisolatie van groot belang als u wilt besparen op uw energierekening. Een kleine investering in goede vloerisolatie zorgt voor vele voordelen. Het wonen in Wierden zal niet alleen goedkoper worden maar ook comfortabeler. Onze vloerisolatie zorgt ervoor dat de warmte het huis niet meer via de houten vloer kan verlaten. De geproduceerde warmte zal dus in het huis blijven circuleren waardoor er wordt bespaard op de energierekening. Daarnaast vergroot u het comfort van uw huis in Wierden omdat de vloer warmer aanvoelt. De kou kan niet meer door de houten vloer dringen waardoor u minder last zult hebben van koude voeten. Het grote voordeel van vloerisolatie is dat het vanuit de kruipruimte wordt toegepast waardoor u niet ziet dat het er zit!

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Verschillende soorten houten isolatievloeren in Wierden

Vloerisolatie vraagt om een kleine investering die zich binnen ongeveer acht jaar terugverdiend. Door de goede kwaliteit van onze producten kunt u na deze periode nog lang genieten van de houten vloerisolatie. De isolatie pakt vocht aan waardoor het gezonder leven wordt in uw huis. Wilt u een houten vloer isoleren in Wierden? Dan is dit zeker mogelijk. Wij beschikken namelijk over diverse materialen die in de kruipruimte kunnen worden toegepast. Eén van de materialen waar wij gebruik van maken is PIF-isolatiefolie, dit is een meerlaags isolatiefolie dat is voorzien van diverse luchtkussens. De stilstaande lucht functioneert als thermische reflectie waardoor de warmte niet kan verdwijnen via de vloer.

Daarnaast is PUR ook een effectieve manier om uw houten vloer te isoleren in Wierden. De vloeibare PUR kan gemakkelijk onder de kruipruimte worden gespoten. De luchtdichte isolatielaag kunt u gelijk vernemen. De houten vloer zal namelijk twee tot drie graden warmer aanvoelen. Ons derde materiaal is zeer geschikt voor krappe kruipruimtes. EPS-parels kunnen in uw kruipruimte worden gespoten, dit resulteert in droge en warmere vloeren. Het bijkomende voordeel van EPS-parels is dat het veel wordt toegepast bij houten vloeren in Wierden om houtrot te voorkomen.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom vloerisolatie bij Energiecontrol NL?

  • Besparing op uw energierekening
  • Aangenaam wooncomfort
  • Ervaren vakmannen
  • Voordelige vloerisolatie
  • Snel geplaatst

Interesse in houten vloerisolatie?

Hoe sneller u uw huis in Wierden laat isoleren, des te sneller u uw investering voor de houten vloerisolatie heeft terugverdiend. Een belangrijke factor bij houten vloerisolatie is de diepte van uw kruipruimte. Is uw kruipruimte minstens 35 centimeter hoog, dan zijn alle soorten vloerisolatie van Energiecontrol NL mogelijk. Bij een kruipruimte die minder hoog is kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen de situatie bekijken en samen met u op zoek gaan naar de beste oplossing. Naast de hoogte van de kruipruimte heeft ook het gehalte vocht veel invloed op het soort vloerisolatie dat geschikt is voor uw woning. Heeft u behoefte aan een passend advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Niet alleen voor advies maar ook voor vragen en meer informatie staan wij klaar om u te helpen.