Vloerisolatie

Houten vloer isoleren
in Hengelo

Bent u van plan om uw houten vloer te laten isoleren en woont u in Hengelo? Kies dan voor de vloerisolatie van Energiecontrol NL. Wij beschikken over jarenlange ervaring en kunnen uw houten vloer tot in de puntjes isoleren. Door uw houten vloer te laten isoleren kunt u profiteren van verschillende voordelen die de isolatie met zich mee zal brengen. Een geïsoleerde houten vloer voelt aangenaam aan, zo kunt u hier prima met sokken of zelfs met blote voeten op lopen. Doordat er geen koude lucht meer vanuit de kruipruimte naar boven kan komen, zal de houten vloer niet koud aanvoelen. Een goed geïsoleerde vloer zorgt niet alleen voor meer comfort, het zal ook maandelijks terug te zien zijn op de energierekening. Doordat er geen kou binnen kan komen via de vloer en er ook geen warmte verloren zal gaan, zal de temperatuur beter te bepalen zijn. U hoeft minder te stoken en hierdoor zullen de energiekosten aanzienlijk omlaag gaan.

Energiecontrol NL helpt u graag verder met de isolatie van uw houten vloer. Een houten vloer isoleert u namelijk niet zomaar. Er dienen met een aantal punten rekening gehouden te worden om zo een uitstekend eindresultaat te kunnen behalen. Zo is één van die punten de vochtigheidsgraad van de houten vloer. Een houten vloer moet niet te veel vocht bevatten als u deze wilt laten isoleren. Als dit wel het geval is, dan kan er houtrot ontstaan en dit zal de kwaliteit van de vloer doen verminderen. Op den duur is de houten vloer zo verslechterd dat er haast wel een nieuwe vloer in moet. Dit willen we natuurlijk voorkomen en daarom is het belangrijk dat u van tevoren weet wat de vochtigheidsgraad van uw houten vloer is. Wij van Energiecontrol NL komen graag bij u langs in Hengelo om dit na te gaan en zo te kunnen bepalen welke vorm van isolatie het meest geschikt zal zijn.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Verschillende isolatievormen mogelijk bij een houten vloer

Als u uw houten vloer wilt laten isoleren, dan kan dit op verschillende manieren worden uitgevoerd. De isolatie van een houten vloer gebeurt veelal vanuit de kruipruimte. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van speciale isolatieplaten die aan de onderkant van de vloer worden geplaatst. Er kan ook gebruik worden gemaakt van glaswol of steenwol bij de isolatie van uw houten vloer.

Onze vakmannen van Energiecontrol NL zullen bepalen welke vorm van isolatie het beste past bij uw vloer. Hierdoor kunnen wij de vloerisolatie goed afstemmen op uw houten vloer en dit zorgt voor een uitstekend eindresultaat.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom vloerisolatie bij Energiecontrol NL?

  • Besparing op uw energierekening
  • Aangenaam wooncomfort
  • Ervaren vakmannen
  • Voordelige vloerisolatie
  • Snel geplaatst

Uitstekende isolatie van houten vloeren in omgeving Hengelo

Energiecontrol NL is dé partij die u inschakelt bij het laten isoleren van uw houten vloer in Hengelo. Door te kiezen voor vloerisolatie zal uw houten vloer nooit meer koud aanvoelen en bespaart u op uw maandelijkse energiekosten. De investering van vloerisolatie verdient u vaak binnen 6 tot 8 jaar weer terug. Wilt u graag meer informatie over het laten isoleren van uw houten vloer in Hengelo en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Energiecontrol NL zijn we ervaren en kunnen we u voorzien van advies en informatie op maat. U kunt ook eenvoudig en offerte opvragen als u nieuwsgierig bent naar hoeveel de vloerisolatie ongeveer zal gaan kosten. Kies nu voor het laten isoleren van uw houten vloer en geniet van de vele voordelen!