Vloerisolatie

Houten vloer isoleren
in Enschede

Een houten vloer kan al gauw koud aanvoelen als deze niet is geïsoleerd. Doordat er kou vanuit de kruipruimte naar boven komt, zult u dit zeker merken als u op sokken of blote voeten loopt. Door een houten vloer te laten isoleren zorgt u naast meer comfort ook voor een forse energie besparing. Houten vloeren zijn van zichzelf al erg mooi, maar laat ze nou ook nog eens comfortabel zijn door een goede vloerisolatie toe te passen. Een houten vloer wordt vaak vanuit de kruipruimte geïsoleerd, zo hoeft een bestaande houten vloer niet gedemonteerd te worden. In de kruipruimte bevinden zich vaak draagbalken, hier tussen kunnen dan isolatieplaten worden geplaatst. Tevens is het mogelijk om de houten vloer te laten isoleren met glaswol of steenwol. Woont u in Enschede en wilt u uw houten vloer graag laten isoleren door vakmensen? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij voorzien uw houten vloer graag van uitstekende isolatie, zodat u kunt profiteren van de vele voordelen die de isolatie met zich mee brengt.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Topkwaliteit vloerisolatie voor uw houten vloer

Houten vloeren brengen een warme uitstraling in uw woning, toch voelen deze eerder koud aan dan een tapijt of bij parket. Alleen daarom raden wij al aan om uw houten vloer te laten isoleren. Het isoleren van een houten vloer brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Door uw houten vloer in Enschede te laten isoleren kunt u gewoon met sokken en zelf met blote voeten door het huis lopen. De isolatie van uw houten vloer zorgt er ook voor dat de energie rekening omlaag zal gaan. Doordat er geen kou meer vanuit de kruipruimte naar boven kan komen en er via die weg ook geen warmte meer verloren kan gaan, zorgt dit voor een aangename temperatuur in huis. De stook kosten zullen dan omlaag gaan en de temperatuur is hierdoor ook beter te regelen.

Het laten isoleren van een houten vloer kan op verschillende manieren worden gedaan. Vaak zal dit via de kruipruimte gebeuren. Voordat u de vloer laat isoleren is het belangrijk om te weten wat de houtvochtigheid van de vloer is. Door de isolatie aan de onderkant van de houten vloer kan het vocht zich gaan opbouwen als er veel vocht aanwezig is, dit kan zorgen voor houtrot. Door het houtrot zal de houten vloer langzaamaan rotten en gaat de kwaliteit aanzienlijk achteruit. Wij van Energiecontrol NL komen graag bij u in Enschede langs om de vochtigheidsgraad van uw houten vloer te bepalen. Zo kunnen we alle mogelijkheden voor een uitstekende vloerisolatie in kaart brengen en wat het beste is voor uw houten vloer.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom vloerisolatie bij Energiecontrol NL?

  • Besparing op uw energierekening
  • Aangenaam wooncomfort
  • Ervaren vakmannen
  • Voordelige vloerisolatie
  • Snel geplaatst

Uw houten vloer laten isoleren in Enschede door vakmensen

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw houten vloer kan voorzien van een uitstekende isolatie? Schakel dan de vakmensen van Energiecontrol NL in. Wij kiezen een isolatievorm die past bij uw houten vloer, zodat het resultaat maximaal is. Vloerisolatie is een hele investering, maar wij kunnen u verzekeren dat u dit binnen 6 tot 8 jaar weer terug verdiend. U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen om er zo achter te komen hoeveel het laten isoleren van uw houten vloer in Enschede ongeveer zal gaan kosten. Voor meer informatie over vloerisolatie bij Energiecontrol NL kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u voorzien van hoogwaardig advies en bruikbare informatie, zodat u de juiste keuze op het gebied van isolatie kunt maken.