Vloerisolatie

Houten vloer isoleren
in Almelo

Heeft u in huis snel last van koude voeten op de houten vloer? Vloeren die niet goed geïsoleerd zijn, voelen vaak kil en koud aan, waardoor het wooncomfort afneemt. Door uw houten vloer te isoleren, heeft u niet langer last van koude voeten en daarnaast bespaart u ook op de energierekening. Vloerisolatie verdient zich binnen zes tot acht jaar terug. Met vloerisolatie zult u meer comfort ervaren, de kou kan namelijk niet meer door de houten vloer dringen waardoor u minder last zult hebben van koude voeten. Het grote voordeel van vloerisolatie is dat het vanuit de kruipruimte wordt toegepast waardoor u niet ziet dat het er is. Houten vloer isoleren Almelo? Dan bent u bij Energicontrol NL aan het juiste adres. Afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte adviseren wij wat het beste bij uw woning past. Zo is vloerisolatie mogelijk bij een hoogte van minstens 35 cm, deze hoogte is nodig bij het installeren van de isolatie. Onder de 35 cm wordt er gekeken naar welke mogelijkheden bij uw huis mogelijk zijn voor (houten) vloerisolatie in Almelo.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Soorten isolatiematerialen voor houten vloerisolatie

Energiecontrol NL maakt bij houten vloerisolatie gebruik van verschillende isolatiematerialen. Zo kunt u kiezen uit drie verschillende mogelijkheden. Energiecontrol NL gebruikt PIF isolatiefolie, PUR Super en EPS parels. PIF isolatiefolie is een innovatief isolatiefolie waar luchtkussens tussen de verschillende lagen aluminiumfolie verwerkt zijn. PUR Super bestaat uit een luchtdichte isolatielaag van polyurethaan. Dit materiaal is een soort vloeibaar purschuim dat in verschillende holle ruimtes wordt gespoten. Hierdoor wordt het klimaat in de kruipruimte en het klimaat in de rest van de woning gescheiden. Deze isolatie zorgt ervoor dat uw vloer 2 tot 3 graden warmer aanvoelt.

Het laatste isolatiemiddel dat wij veel gebruiken zijn EPS parels. Vaak wordt er voor EPS parels gekozen als de kruipruimte krap en vochtig is. De parels voorkomen dat optrekkende vocht uit de bodem in de vloeren trekt. Bij houten vloeren is het daarom een zeer populaire oplossing. De parels worden op de bodem van de kruipruimte gespoten en kosten daardoor niet veel ruimte in de kruipruimte. Meer informatie over deze materialen kunt u hier vinden.

Interesse in vloerisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom vloerisolatie bij Energiecontrol NL?

  • Besparing op uw energierekening
  • Aangenaam wooncomfort
  • Ervaren vakmannen
  • Voordelige vloerisolatie
  • Snel geplaatst

Isolatie laten uitvoeren door Energiecontrol NL

Door de jarenlange ervaring heeft Energiecontrol NL veel ervaring met het isoleren van houten vloeren in Almelo. Onze medewerkers beschikken over de juiste certificaten om de werkzaamheden deskundig te kunnen uitvoeren. Wij hebben veel vertrouwen in onze materialen en werkzaamheden, daarom geven wij minimaal 10 jaar garantie op zowel de door ons geleverde diensten als de materialen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zijn bereikbaar op 0546 – 57 44 72 of mail ons op klantenservice@energie-controle.nl.