Isoleren

Uw woning in Friesland
laten isoleren

Een goed geïsoleerde woning brengt veel voordelen met zich mee. U kunt kiezen voor verschillende vormen van isolatie en het verschilt per woning welke vorm het meest geschikt is. Isolatie is een goede investering in uw woning die u na een aantal jaar ook weer makkelijk terug zult verdienen. Doordat u door het aanbrengen van isolatie zorgt voor energiekosten verminderen zal u dit veel geld schelen. Het is dus een hele goede investering waarbij u uzelf verder helpt en daarnaast het milieu ook een handje mee helpt. Er zijn dus verschillende vormen van isolatie, zo kunt u kiezen voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie. Welke vorm het beste is voor uw woning in Friesland? Wij van Energie Control komen graag bij u langs om zo de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier komen we samen uit op de juiste vorm van isolatie voor uw woning.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Kiezen voor spouwmuurisolatie in Friesland

Een van de vele vormen van isolatie, die ook veel wordt gekozen, is spouwmuurisolatie. Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebracht in de spouw en dat is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van een woning. Doordat er isolatiemateriaal tussen wordt gedaan, wordt de muur goed afgesloten. Op deze manier kan er geen warmte meer verloren gaan via de muren, wat vaak wel gebeurt bij niet geïsoleerde muren. Het isoleren van de spouwmuur brengt genoeg voordelen met zich mee. Zo voorkomt het dus warmteverlies via de muren en op deze manier hoeft u minder te stoken om het warm te krijgen in huis. Daarnaast zal het binnenklimaat ook beter aanvoelen en zal het wooncomfort in uw woning stijgen. Wilt u graag uw woning in Friesland voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Energie Control aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw spouwmuur tot in de puntjes isoleren en zo het meeste rendement voor u eruit halen.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Belangrijkste voordelen

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Van vloerisolatie tot dakisolatie van topkwaliteit (Friesland)

Naast spouwmuurisolatie kunnen wij van Energie Control uw woning in Friesland ook voorzien van vloerisolatie. Deze vorm van isolatie wordt ook veel gekozen en dit wordt onder de vloer aangebracht. Vloerisolatie kan vaak alleen worden uitgevoerd als uw woning beschikt over een kruipruimte. Via de kruipruimte wordt dan isolatie aangebracht onder de vloer. Zo kan er geen kou van onder de vloer naar boven komen en op deze manier hebt u een aangename vloertemperatuur en daarnaast ook geen koude voeten meer. Ook gaat er door vloerisolatie toe te passen geen warmte meer verloren via de vloer. En zo geldt er hetzelfde als bij spouwmuurisolatie, dat u mooi wat geld kunt besparen op de stookkosten.

Dakisolatie is ook nog een vorm van isolatie die kan worden toegepast bij een woning of andere gebouwen. Via het dak gaat namelijk ook veel warmte verloren, dit komt omdat warme lucht opstijgt en als uw dak niet goed of helemaal niet geïsoleerd is, dan gaat dit allemaal naar buiten. Door uw dak in Friesland te laten isoleren zorgt u ervoor dat de warmte goed binnen blijft en u zo niet voor niets aan het stoken bent. Door te kiezen voor dakisolatie zorgt u dus voor een lagere energierekening en daarnaast gaat de waarde van uw huis ook nog eens omhoog. Dit kan weer erg voordelig zijn bij het verkopen van uw woning. Voor meer informatie over dakisolatie of vloerisolatie in Friesland kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van advies op maat en de juiste informatie.

Naast isolatie ook zonnepanelen plaatsen

Met isolatie kunt u dus eenvoudig geld besparen op uw energierekening, maar daar kunt u ook nog iets extra’s aan toevoegen. Zo kunt u naast isolatie ook kiezen voor zonnepanelen om zo flink wat geld te kunnen besparen. Beide vormen brengen een investering met zich mee, maar deze kunt u ook weer binnen een aantal jaar terugverdienen. Zonnepanelen kunnen op bijna alle daken in Friesland worden geplaatst. Zo hebben wij verschillende mogelijkheden voor daken die op het oosten of westen zijn gericht. Zo kunt u ook met wat meer schaduw uw eigen energie en stroom genereren. Wij van Energie Control maken gebruik van topkwaliteit zonnepanelen die tot wel 25 jaar opbrengt zullen leveren. Om een goede keuze te kunnen maken voorzien wij u graag van het juiste advies. Zo bent u bij ons altijd aan het goede adres, voor spouwmuur-, vloer- of dakisolatie in Friesland staan wij altijd voor u klaar. En als kers op de taart kunnen wij ook zonnepanelen op uw dak plaatsen.