Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Friesland

Zonnepanelen zijn steeds meer en meer in opkomst als het gaat om besparen van energie. Dit is ook voorspelbaar aangezien zonnepanelen de beste manier om op de energiekosten te besparen. Op lange termijn verdienen zonnepanelen zich namelijk terug, vooral in de zomer wordt er veel energie bespaart. In Nederland is er een goed klimaat om met zonnepanelen zon op te maken met zonnepanelen. In ongeveer 7 tot 8 jaar worden de zonnepanelen zelfs terugverdiend. De zonnepanelen die wij leveren gaan tenminste 25 jaar mee, dus na 8 jaar zal u 17 jaar lang winst maken met de zonnepanelen. Ons goed getrainde team van Energiecontrol NL zorgt ervoor dat alle zonnepanelen netjes en veilig op het dak worden geplaatst. Alle zonnepanelen die wij leveren zijn van de beste kwaliteit waardoor er extra veel zonlicht wordt omgezet in energie. Een ander voordeel van zonnepanelen is dat ze de woning meer waarde geven.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen voor alle soorten daken

Door de duurzame zonnepanelen van Energiecontrol NL wordt er op lange termijn veel geld bespaart. De zonnepanelen die wij leveren kunnen op alle soorten daken geplaatst wordt. Het maakt niks uit of uw dak plat of schuin is. Door onze jaren lange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen zijn wij iedereen van dienst. Met de topkwaliteit is het gegarandeerd dat er geld bespaard wordt gemaakt. Bij het plaatsen van zonnepanelen houden wij rekening met de locatie, we houden er rekening mee dat de zonnepanelen worden geplaatst op de plek waar de meeste zon schijnt.

Zelfs in de winter wordt er energie bespaart, veel mensen denken dat dit niet gebeurt, maar dat is wel zo. In de winter zijn er wel minder zonuren maar het licht in de winter is zeer intens. Relatief gezien wordt er meer geld bespaart dan in de zomer, door sneeuw wordt de sterkte van de zon vergroot en word tevens de zonuren verhoogt. Met minder zonuren in de winter wordt er toch meer energie bespaart.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Exclusieve service bij Energiecontrol NL

De benodigdheden om uw huis zuiniger te maken, vindt u bij Energiecontrol NL. Als mensen nog steeds niet overtuigd zijn kunnen ze altijd vragen stellen. Met een persoonlijk advies zorgen wij ervoor dat iedereen goed wordt ingelicht over de werkzaamheden en de besparingen. Bij het verkopen van het huis in de toekomst, heeft het huis met zonnepanelen veel meer waarde. Veel mensen zoeken tegenwoordig huizen met zonnepanelen waardoor hun minder energiekosten hoeven te betalen. Voor interesse in zonnepanelen kunt u ons altijd bereiken op mail en post. Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op: 0546 – 57 44 72.