Wij zijn op zoek naar zelfstandige verkoopadviseurs

Wil jij graag voor jezelf werken? Ben jij op zoek naar een uitdaging in de sales? Ben je graag op pad, houd je van klantcontact en beschik je over veel enthousiasme? Start dan nu direct als zelfstandig verkoopadviseur bij Energie Control NL.

Als zonnepanelen en isolatie adviseur ben je het visitekaartje van Energie Control NL.

Wat ga je doen? Je gaat op afspraak en geeft de klant deskundig advies en probeert een passende offerte aan te bieden. Hiervoor krijg je een interne opleiding. Het is belangrijk dat jij beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, sterke communicatievaardigheden en flexibiliteit.

20190703_ENERGIECONTROL_EMGFOTOGRAFIE-29

Word jij onze nieuwe sales topper?

Ben jij flexibel en gedreven? Dan is dit jouw kans!

Jouw functie

Werkzaamheden:
Je vult jouw agenda met leads en verkoopgesprekken met potentiële klanten. Je geef de potentiële klanten een kwalitatief hoogwaardig advies op het gebied van energie besparende oplossingen die het beste bij de klant past. Maatwerk is hierbij zeer belangrijk! Je kan tevens zelfstandig offertes uitbrengen met behulp van onze eigen software tool. Na het sluiten van de opdracht wordt met behulp van de software tool een afspraak ingepland met de monteurs. Met ondersteuning van ons software systeem kun jij je volledig richten op jouw sterke punten. Sales!

Wij bieden:
Werken door heel Nederland (of in je eigen regio) .
– Je hebt vrijheid om je eigen tijd in te plannen.
– Totaal software pakket.
– Salaris op commissie.
– Ondersteuning vanuit de organisatie.
– Wij bieden continuïteit, er is werk genoeg.
– Mogelijkheid om binnen een week te starten.

Zijn wij de perfecte match? Solliciteer dan nu! 

Laat ons hieronder weten wie je bent en waarom jij onze nieuwe verkoper moet worden. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring

    Recente projecten