Isoleren

Eenvoudig uw huis isoleren
in Flevoland

Het zal u niet verbazen maar Flevoland is uitgeroepen tot de duurzaamste provincie van Nederland. Steeds meer mensen kiezen ervoor om het huis goed te laten isoleren. U kunt uw huis op verschillende soorten isoleren, spouwmuurisolatie, dakisolatie en natuurlijk vloerisolatie. Als u uw huis hebt laten isoleren zult u direct resultaat zien. De energierekening daalt enorm en daarnaast is het lekker warm in uw huis. Flevoland is flink aan de weg aan het timmeren als het gaat om duurzaamheid. Het doel van de provincie is dan ook om in 2020 energieneutraal te zijn. Bij een energieneutraal huis wordt het huis volledig gerund door natuurlijk energie. Eén van de populairste energie in Flevoland is zonne-energie.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen kopen in Flevoland bij Energie Control

Een opkomende trend is het gebruik van zonne-energie. Tegenwoordig zijn vele Nederlandse huizen voorzien van zonnepanelen. Op het eerst oog lijken zonnepanelen een grote investering. Het risico van zonnepanelen is dat ze ongeveer na zeven tot acht jaar pas winstgevend zijn. De voorgaande jaren kunt u ook al genieten van de besparing op energiekosten maar vanaf het achtste jaar kunt u echt genieten van het rendement op de zonnepanelen.

Energie Control voorziet u huis van de beste zonnepanelen. De zonnepanelen zijn hierdoor ook erg goedkoop. Onze zonnepanelen leveren tenminste tot het 25ste jaar geld op. Na het achtste jaar gaat u dus minimaal 17 jaar plezier beleven van de zonnepanelen.  Het bijkomende voordeel van zonnepanelen is dat het niet alleen geld oplevert maar ook nog de waarde van uw woning in Flevoland verhoogt. Wij zijn werkzaam in en rondom de plaatsen Emmeloord, Dronten, Almere en Lelystad.

Op onze zonnepanelen en werkzaamheden geven wij een minimale garantie van tien jaar waardoor uw investering nooit verkeerd uitpakt. Door onze jarenlange ervaring, duidelijke offertes, keurmerken en certificaten weet u precies waar u aan toe bent en kunt u rustig achteroverleunen tot de zonnepanelen zichzelf hebben terugverdiend.

Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Belangrijkste voordelen

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

De voordelen van onze verschillende soorten isolatie

Spouwmuurisolatie

Flevoland is een provincie die niet heel erg dichtbevolkt is. Voor zulke gebieden is spouwmuurisolatie een ideale manier voor energiebesparing. Een investering voor spouwmuurisolatie is heel rendabel omdat het snel hebt terugverdiend. Over het algemeen gebeurt dit al binnen vier jaar. U zult na het isoleren al direct een verschil merken op zowel de energierekening als het comfort in uw woning. Muurisolatie in Flevoland is namelijk rendabel en comfortabel doordat er weinig energie meer door de muur kan ontsnappen. Dit zorgt ervoor dat het huis in de winter lekker verwarmd is zonder dat hiervoor de kachel op de hoogste stand moet staan. Het bijkomende voordeel is het huis ook weinig warmte doorlaat waardoor uw huis in de zomer lekker gekoeld is. Het hele jaar dus comfortabel.

Vloerisolatie

Steeds meer huizen zijn voorzien van vloerisolatie. Vloerisolatie wordt door veel mensen flink onderschat. Na het investeren in vloerisolatie moet u ongeveer zes tot acht jaar wachten voordat de isolatie winstgevend is. U zult na het aanbrengen van de isolatie direct voelen dat de vloer warmer is waardoor u minder last zult hebben van koude voeten. Bij vloerisolatie in en rondom Emmeloord, Dronten, Almere en Lelystad zal er eerst gekeken worden naar het type vloer die uw huis heeft. De experts van Energie Control weten met hun jarenlange ervaring exact wat het beste is voor uw huis.

Hierbij kijken wij naar de diepte van de kruipruimte en het soort vloer.

Dakisolatie

Als u uw huis lekker wilt verwarmen is het belangrijk dat het dak goed is geïsoleerd zodat er zo min mogelijk energie kan ontsnappen. Warmte stijgt namelijk op waardoor de kwaliteit van uw dak enorm belangrijk is. Het isoleren van het dak kost geld maar is enorm rendabel in Flevoland. Net zoals bij spouwmuurisolatie biedt dakisolatie het voordeel dat het huis in de winter sneller en goedkoper verwarmd. Terwijl het in de zomer juist hitte tegenhoudt van buitenaf.

Bij het dak isoleren in Flevoland maakt Energie Control gebruik van één van de volgende materialen:

  • PIF-isolatiefolie
  • ISO vlas
  • Kingspan

In een voorgaand gesprek met onze experts zal ook bij het isoleren van het dak worden gekeken naar de beste oplossing voor uw huis. Dit zal allemaal gaan in goed overleg.

Bespaar veel geld door uw huis in Flevoland te isoleren

 

Energie Control is een bedrijf met jarenlange ervaring die wij inzetten om u te voorzien van de beste informatie. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte verassingen te staan. Dus woont u in of rondom de plaatsen Emmeloord, Dronten, Almere en Lelystad en vraagt u zich af hoe u het beste geld kunt besparen en comfortabeler kunt leven? Neem dan contact met ons op en wij zullen u van alle nodige informatie voorzien. Voor andere vragen of meer informatie kunt u ons mailen, bellen of een persoonlijke afspraak maken. Investeer nu en geniet van alle voordelen die onze producten te bieden hebben!