Zonnepanelen

Energie besparen

Er kan op verschillende manieren energie worden bespaard. Dit doen steeds meer mensen om zowel voordelen voor zichzelf eruit te halen als voor het milieu. Het besparen van energie zorgt namelijk voor een forse verlaging van de energierekening. Dit scheelt u veel in de maandelijkse kosten en zo kunt u besparen op de kosten die u maakt voor de energie. Doordat u minder energie gaat verbruiken zorgt dit voor minder uitstoot en zo denkt u ook gelijk aan een beter milieu.

Energiecontrol NL helpt u graag verder met het besparen van energie. Zo kunt u profiteren van de vele voordelen ervan en ook draagt u uw steentje bij aan een beter milieu. Wilt u meer weten over hoe u energie kunt besparen? Neem dan gerust contact met ons op, een van onze specialisten geeft u graag meer informatie en advies op maat.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Energiebesparing door isolatie of zonnepanelen

Bij energiebesparing kunt u kiezen voor verschillende vormen. Zo is isolatie hier een vorm van die veel wordt toegepast bij woningen. Door uw woning op de juiste manier te laten isoleren, kunt u flink besparen op de energierekening. Bij de isolatie zijn er ook weer diverse vormen waar u uit kunt kiezen. Niet iedere vorm is geschikt voor elke woning, het is daarom verstandig om van tevoren duidelijk te hebben welke vorm of vormen u de meeste besparing op kunnen leveren.

Spouwmuurisolatie is een veel gekozen vorm van isolatie, hiermee kunt u dan ook besparen op de energie kosten. Met spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal in de spouwmuur gespoten, dit houdt de kou van buiten tegen en ook kan de warmte van binnen niet verloren gaan via de muur. U hoeft dus minder hard te stoken om een aangename temperatuur binnen te behouden. Naast spouwmuurisolatie kunt u ook kiezen voor dakisolatie of vloerisolatie. Bij dakisolatie kunt u de temperatuur op de verdiepingen beter regelen en bij vloerisolatie kan er geen kou meer via de kruipruimte naar boven komen. Met vloerisolatie voorkomt u ook vaak vochtproblemen, wat het wooncomfort aanzienlijk zal verhogen. Naast het besparen van energie kunt u dus ook profiteren van meer voordelen met de juiste isolatie.

Niet alleen isolatie draagt bij aan de energiebesparing, ook zonnepanelen dragen hier zo hun steentje aan bij. Zonnepanelen kunnen u veel besparing opleveren als het gaat om de maandelijkse energierekening. Met zonnepanelen kunt u namelijk uw eigen energie opwekken en hier hoeft u niet voor te betalen. Het is een investering die u moet maken, maar die u binnen een aantal jaar alweer terug kunt verdienen. Het is dan ook een goede en duurzame investering voor u en uw woning. Naast de energiebesparing wordt uw huis ook meer waard, dit kan een groot voordeel zijn bij de verkoop van uw woning.

Ook warmtepompen worden de laatste jaren steeds populairder. Er wordt bij nieuwe huizen vaak al gekozen voor een warmtepomp om zo de maandelijkse energiekosten laag te houden. De warmtepomp is ter vervanging van de traditionele verwarmingsketel, dit omdat deze beter is voor het milieu en ook energiezuiniger. Met een warmtepomp kunt u dan ook gemakkelijk besparen op de energierekening.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Een professioneel en ervaren bedrijf

Wilt u graag besparen op de energierekening? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van isolatie en ook kunnen wij zonnepanelen leveren en plaatsen. U kunt kiezen voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, zonnepanelen of een warmtepomp om op deze manier energie te besparen. Met één of meerdere van deze vormen heeft u uw energieprijzen gemakkelijk onder controle. Dit begint natuurlijk bij goed advies en samen met u brengen wij uw wensen en de mogelijkheden duidelijk in kaart. Meer informatie? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!