Draaibare zonneschans

Draaibare zonnepanelen

Bijdragen aan een beter milieu, maar niet de mogelijkheid om zonnepanelen op uw dak te plaatsen? Dan biedt de draaibare zonneschans de perfecte oplossing voor u.

Wat is een draaibare zonneschans?

De zonneschans is een draaibaar zonnepaneel. Het is een 2-assig computer gestuurd systeem dat de zon volgt. Doordat de draaibare zonneschans de zon automatisch volgt, brengt het 30% meer op dan vaste zonnepanelen. De draaibare zonneschans is een zeer geschikt alternatief voor een veldopstelling. Zowel bedrijven als particulieren kunnen de draaibare zonneschans gebruiken. Wanneer het dak van een gebouw niet geschikt is voor montage van zonnepanelen zoals bijvoorbeeld een monumentaal pand of een huis met een rieten dak, dan biedt de draaibare zonneschans de ideale oplossing. Daarnaast is het voor bedrijven met uitstek een geschikt middel om te laten zien dat je bedrijf bijdraagt aan een beter milieu.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Verschillende draaibare zonneschansen

De draaibare zonneschans is er in verschillende uitvoeringen. De basis van de draaibare zonneschans is een betonnen voet met een opgebouwd draaimechanisme. Op deze voet is een verzonken stalen frame gemonteerd waarop de zonnepanelen bevestigd zijn. De grootte van het frame wordt bepaald aan de hand van de gewenste stroomcapaciteit. Alle draaibare zonneschans modellen zijn voorzien van een wind-protectiesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat het paneel horizontaal gaat liggen wanneer de windkracht toeneemt.

Als u kiest voor zonnepanelen van Energiecontrol NL, dan kiest u voor kwaliteit. De zonnepanelen die wij voor u plaatsen zijn van een uitstekende kwaliteit en zo kunt u uw eigen energie genereren.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zonnepanelen, weten wij welke zonnepanelen het beste bij u passen en hoe deze het beste kunnen worden geplaatst.

Op deze manier zorgen de zonnepanelen voor het meeste rendement en kunt u alles eruit halen, wat erin zit.Voor meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Overijssel kunt u gerust contact met ons opnemen. Het begint namelijk bij goed advies, samen kunnen wij namelijk uw wensen in kaart brengen en daarbij ook de mogelijkheden met u bespreken. Op deze manier kunnen tot een goed besluit komen en zo kunnen wij de juiste zonnepanelen op uw dak plaatsen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Het levert tot 30% meer op
  • Terugverdientijd van 10 jaar
  • 10 jaar garantie
  • Plug & Play: plaatsing binnen een halve dag!
  • Monitoring

Zonnepanelen die geschikt zijn voor bijna ieder dak

Bij Energiecontrol NL bent u aan het juiste adres voor diverse soorten zonnepanelen. Wij bieden voor ieder dak of iedere situatie, een passende oplossing. Naast draaibare zonneschansen bieden wij ook zonnepanelen voor plat dak systemen aan, indak systemen en zonnepanelen in een veldopstelling.

Weten welke zonnepanelen voor uw situatie het meest rendabel zijn? Vraag het onze adviseurs. Samen met u kijken we naar de beste oplossing. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.