Maatregelen coronavirus

Onze werkzaamheden worden nog altijd uitgevoerd, alleen volgen wij rond het coronavirus de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen, hebben wij vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande afspraken en het uitvoeren van onze werkzaamheden.
Lees meer

Draaibare zonneschans

Energie Control
Bijdragen aan een beter milieu, maar niet de mogelijkheid om zonnepanelen op uw dak te plaatsen? Dan biedt de draaibare zonneschans de perfecte oplossing voor u.
Wat is een draaibare zonneschans?

De zonneschans is een draaibaar zonnepaneel. Het is een 2-assig computer gestuurd systeem dat de zon volgt. Doordat de draaibare zonneschans de zon automatisch volgt, brengt het 30% meer op dan vaste zonnepanelen. De draaibare zonneschans is een zeer geschikt alternatief voor een veldopstelling. Zowel bedrijven als particulieren kunnen de draaibare zonneschans gebruiken. Wanneer het dak van een gebouw niet geschikt is voor montage van zonnepanelen zoals bijvoorbeeld een monumentaal pand of een huis met een rieten dak, dan biedt de draaibare zonneschans de ideale oplossing. Daarnaast is het voor bedrijven met uitstek een geschikt middel om te laten zien dat je bedrijf bijdraagt aan een beter milieu.

De draaibare zonneschans is er in verschillende uitvoeringen. De basis van de draaibare zonneschans is een betonnen voet met een opgebouwd draaimechanisme. Op deze voet is een verzonken stalen frame gemonteerd waarop de zonnepanelen bevestigd zijn. De grootte van het frame wordt bepaald aan de hand van de gewenste stroomcapaciteit. Alle draaibare zonneschans modellen zijn voorzien van een wind-protectiesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat het paneel horizontaal gaat liggen wanneer de windkracht toeneemt.

5 garanties van de draaibare zonneschans

De draaibare zonneschans geeft u 5 garanties:

Het levert tot 30% meer op
De draaibare zonneschansen leveren een meeropbrengst tot wel 30%. In enkele gevallen komt het zelfs voor dat ze 40% meer opbrengen ten
opzichte van vaste zonnepanelen. Dit komt omdat de draaibare zonneschans meedraait met de zon en op die manier de gehele dag
maximaal op de zon staat gericht.

Terugverdientijd van 10 jaar
De draaibare zonneschans heeft een gunstige terugverdientijd van ongeveer 10 jaar.

Degelijk Nederlands fabricaat met 10 jaar garantie
De draaibare zonneschans is een Nederlands product. De zonneschans wordt standaard geleverd met 2 jaar garantie op het trackersysteem. Met een service contract is dit uit te breiden naar 12 jaar.

Plug & Play: plaatsing binnen een halve dag!
Na het aanleggen van de kabels naar de meterkast, wordt de draaibare zonneschans in binnen een halve dag geplaatst én aangesloten.

Monitoring
Zowel de opbrengst als de besturing van de draaibare zonneschans worden gemonitord.

Interesse in een draaibare zonneschans?

Heeft u interesse in een draaibare zonneschans? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons! U ontvangt binnen 24 tot 48 uur de offerte per mail of post. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op 0546 – 57 44 72