Optimaal rendement

Draaibare zonnepanelen

Om optimaal te kunnen profiteren van duurzame energie en lagere energiekosten kiezen steeds meer mensen voor een draaibare zonneschans. Deze systemen zijn redelijk vergelijkbaar met een standaard zonnepaneel, met als essentieel verschil dat een draaibare zonneschans de bewegingen van de zon volgt. Hierdoor is de zonneschans niet beperkt tot het ontvangen van zonlicht uit één richting, waardoor ze 30% meer zonne-energie opvangt dan vaste zonnepanelen. Hierdoor is een draaibare zonneschans een aantrekkelijk alternatief voor vaste zonnepanelen. Bovendien is een draaibare zonneschans geschikt voor vrijwel elke situatie. Standaard zonnepanelen moeten rekeninghouden met de vorm van het dak of het soort dak, terwijl draaibare zonnepanelen hier onafhankelijk van zijn. Draaibare zonneschansen bieden hierdoor de ideale oplossing voor zowel bedrijven als particulieren met een plat dak, rieten dak of een monumentaal pand. 

Draaibare zonnepaneleninstallatie

Diversiteit van een draaibare zonneschans

Een draaibare zonneschans is beschikbaar in diverse uitwerkingen. Het meest voorkomende model van de draaibare zonneschans bestaat uit een betonnen voet met een opgebouwd draaimechanisme. Op deze betonnen voet is een stalen frame gemonteerd waar de zonnepanelen aan zijn bevestigd. Natuurlijk zijn de zonnepanelen is diverse varianten beschikbaar. Hierbij kan er gekozen worden op basis van uiterlijk en de opvang van zonne-energie. Daarnaast is elk van de draaibare zonneschansen uitgerust met een wind-protectiesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat het paneel horizontaal gaat liggen bij sterke wind, waardoor de kans op schade aanzienlijk wordt verminderd.

Energiecontrol.nl is dankzij jarenlange ervaring dé specialist op het gebieden van draaibare zonnepanelen en zonneschansen. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige producten leveren en je voorzien van vrijblijvend advies. Met het advies van onze specialisten weet je precies wat de beste manier is om optimaal zonne-energie op te wekken. Onze specialisten luisteren naar je wensen, behoeftes en budget, en houden rekening met de omgeving. Zo krijg je direct inzicht in de meest geschikte zonnepanelen en installatiemogelijkheden. Bekijk onze website en neem direct contact op om vrijblijvend advies te ontvangen van onze specialisten. 

Interesse in een zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen één dag in je mailbox!

Monteursbus Energie Control

Zonnepanelen voor iedere situatie

Bij Energiecontrol kun je niet alleen terecht voor draaibare zonneschansen en zonnepanelen, maar ook voor diverse andere duurzame oplossingen. Ongeacht het type dak of de situatie bieden wij een passende oplossing. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor platte dak zonnepanelen, indak-zonnepanelen en zonnepanelen in veldopstelling bij gebrek aan ruimte. Liever besparen dan opwekken? Dat kan natuurlijk! Energiecontrol.nl biedt zowel dak-, spouwmuur-, als vloerisolatie aan. Wil je weten welke manieren je energie situatie het beste kan verbeteren, vraag het onze adviseurs. Samen kijken we naar de beste oplossing. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Top ervaring !

4 sterren review
‘’Vanaf het eerste moment werd ik bij hand genomen en werd er een dakplan gemaakt. Op aanraden van energiecontrol gekozen voor 14 panelen met Enphase miro omvormers. Montage is netjes verlopen. Ik zal energiecontrol zeker aanraden !’’  Tim – Haaksbergen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts