Optimaal rendement

Draaibare zonnepanelen

Wat is een draaibare zonneschans? De zonneschans is een draaibaar zonnepaneel. Het is een 2-assig computer gestuurd systeem dat de zon volgt. Doordat de draaibare zonneschans de zon automatisch volgt, brengt het 30% meer op dan vaste zonnepanelen. De draaibare zonneschans is een zeer geschikt alternatief voor een veldopstelling. Zowel bedrijven als particulieren kunnen de draaibare zonneschans gebruiken. Wanneer het dak van een gebouw niet geschikt is voor montage van zonnepanelen zoals bijvoorbeeld een monumentaal pand of een huis met een rieten dak, dan biedt de draaibare zonneschans de ideale oplossing

Draaibare zonnepaneleninstallatie

Verschillende draaibare zonneschansen

De draaibare zonneschans is er in verschillende uitvoeringen. De basis van de draaibare zonneschans is een betonnen voet met een opgebouwd draaimechanisme. Op deze voet is een verzonken stalen frame gemonteerd waarop de zonnepanelen bevestigd zijn. De grootte van het frame wordt bepaald aan de hand van de gewenste stroomcapaciteit. Alle draaibare zonneschans modellen zijn voorzien van een wind-protectiesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat het paneel horizontaal gaat liggen wanneer de windkracht toeneemt.

Als je kiest voor zonnepanelen van Energiecontrol, dan kies je voor kwaliteit. De zonnepanelen die wij voor jou plaatsen zijn van een uitstekende kwaliteit en zo kan je jouw eigen energie genereren.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zonnepanelen, weten wij welke zonnepanelen het beste bij jou passen en hoe deze het beste kunnen worden geplaatst.

Op deze manier zorgen de zonnepanelen voor het meeste rendement en kan je alles eruit halen, wat erin zit. Voor meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Overijssel kan je gerust contact met ons opnemen. Het begint namelijk bij goed advies, samen kunnen wij namelijk jouw wensen in kaart brengen en daarbij ook de mogelijkheden met je bespreken. Op deze manier kunnen tot een goed besluit komen en zo kunnen wij de juiste zonnepanelen op jouw dak plaatsen.

Interesse in een zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen één dag in je mailbox!

Monteursbus Energie Control

Zonnepanelen voor iedere situatie

Bij Energiecontrol Duurzaam Advies ben je aan het juiste adres voor diverse soorten zonnepanelen. Wij bieden voor ieder dak of iedere situatie, een passende oplossing. Naast draaibare zonneschansen bieden wij ook zonnepanelen voor plat dak systemen aan, indak systemen en zonnepanelen in een veldopstelling. Weten welke zonnepanelen voor jouw situatie het meest rendabel zijn? Vraag het onze adviseurs. Samen met jou kijken we naar de beste oplossing. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Top ervaring !

‘’Vanaf het eerste moment werd ik bij hand genomen en werd er een dakplan gemaakt. Op aanraden van energiecontrol gekozen voor 14 panelen met Enphase miro omvormers. Montage is netjes verlopen. Ik zal energiecontrol zeker aanraden !’’  Tim – Haaksbergen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien