Dak vervangen

Het dak heeft heel wat te verduren onder de verschillende weersomstandigheden. Helaas komt het dan ook voor dat na een langere tijd uw dak toe is aan een dakrenovatie.

Bij Energiecontrol NL werken we met ervaren vakmensen en bieden wij u het totaalpakket van een dakrenovatie aan. Dit houdt in dat wij uw complete dak kunnen vervangen, eventueel asbest voor u kunnen verwijderen, uw dak kunnen isoleren en wanneer u wilt kunnen wij uw dak ook nog voorzien van zonnepanelen. Dit alles doen wij met eigen mensen en in samenwerking met ons zusterbedrijf Milieucontrol NL. Interesse in een complete dakrenovatie?

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Interesse in dakrenovatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Advies op maat van onze specialisten?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op, wij geven u graag advies op maat!

Uw dak renoveren

Voordelen van een gerenoveerd dak:

  • Het huis ziet er weer als nieuw uit
  • De draagbalken zijn weer veilig gesteld
  • Mogelijkheden voor isolatie en zonnepanelen

Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, kunnen onze experts u het best vertellen. Dit ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen.

Totaalpakket dakrenovatie

Asbest verwijderen

Wanneer u in een wat oudere woning woont, is het mogelijk dat er in het dak nog asbest aanwezig is. Omdat asbest gevaarlijk is en slecht kan zijn voor uw gezondheid is het verstandig om dit te laten verwijderen door een ervaren en gecertificeerd bedrijf. Bij Energiecontrol NL helpen wij u graag van het asbest af.

Dakisolatie

Wanneer uw dak aan vervanging toe is, dan is dat meteen het juiste moment voor dakisolatie. Dakisolatie is één van de meest rendabele manieren om energie te besparen. Warmte stijgt namelijk omhoog en verlaat daardoor als eerst de woning door het dak. Dat is niet alleen heel zonde van de warmte, maar ook voor uw energierekening en portemonnee!

Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren. Zo is het mogelijk om uw dak te isoleren vanaf binnen, vanaf buiten, maar het is ook mogelijk om de zoldervloer te isoleren. Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook aan uw wensen. Onze experts kunnen u hier alles over vertellen.

Zonnepanelen

Dakrenovatie combineren met zonnepanelen? Dat kan bij Energiecontrol NL! Zonnepanelen zijn een goede en duurzame investering voor u en uw woning. Ze worden steeds populairder en toegankelijker. Niet alleen op schuine daken, maar ook op platte daken hebben we bij Energiecontrol NL verschillende oplossingen. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale indak systemen die zoals de naam al zegt indak worden gelegd. Oftewel geïntegreerd in het dak zodat het meer één geheel is. Zeer geschikt op het moment dat u toch uw dak wilt gaan renoveren.

Mocht u interesse hebben in een dakrenovatie in combinatie met zonnepanelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Samen met u brengen de specialisten van Energiecontrol NL uw wensen graag in kaart met als doel de energiekosten te verlagen of zelfs op nul te laten komen!

Projecten

Wat klanten zeggen

Snel netjes en goed werk afgeleverd

Peter Vonk , Ijmuiden Sorry, your browser does not support inline SVG.

Nette offerte, snelle levering, vakkundige montage.

M. van Egmond , Winterswijk Sorry, your browser does not support inline SVG.

Alle afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken

J.A.A.Bunskoek , Enschede Sorry, your browser does not support inline SVG.

Keurig de muren van ons huis geïsoleerd met wol, de gaten die geboord zijn en weer dicht Gemetseld, amper te zien, wij zijn super tevreden over dit bedrijf!

Marjolein , Hengelo ov Sorry, your browser does not support inline SVG.