Dakrenovatie

Energie Control
Denkt u aan zonnepanelen of dakisolatie maar is het dak zeer verouderd? Laat uw dak eerst renoveren!
Vernieuw uw dak

Daken worden vaak vergeten als het gaat om onderhoud, terwijl dit juist het belangrijkste onderdeel is van uw woning. Als het dak niet goed is dan kan dit vele andere problemen veroorzaken. Denk aan lekkage, tocht of houtrot, om zomaar iets te noemen.

Vaak wordt er gedacht dat een nieuw dak hoog in de kosten gaat lopen. Het is natuurlijk ook een hele ingreep om het dak eraf te halen, maar eigenlijk kunt u binnen een paar dagen (mochten de werkzaamheden niet tegenzitten) alweer genieten van een nieuw wind- en lekdicht dak.

Vraag een offerte aan en we zullen u verbazen over de kosten.

Uw dak renoveren

door Energie Control

Voordelen van een gerenoveerd dak:

 Het huis ziet er weer als nieuw uit

 De draagbalken zijn weer veilig gesteld

 Mogelijkheden voor isolatie en zonnepanelen

Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, kunnen onze experts u het best vertellen. Dit ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen.

Mogelijkheden na renovatie

Dakisolatie

Door dakisolatie toe te passen voorkom je dat er veel warmte verloren gaat. Warmte stijgt nou eenmaal op. Probeer dit zo goed mogelijk binnen te houden. Ook in de zomerperiodes heeft het natuurlijk voordelen, doordat het juist warmte buiten houdt.

Wij bieden verschillende producten waarmee we uw dak kunnen isoleren. Vraag naar de mogelijkheden.

Zonnepanelen

Zonnepanelen worden alsmaar populairder en toegankelijker. De vraag is, waarom zou je het niet doen? Het heeft alleen maar voordelen. Je bent inmiddels je eigen energiecentrale.

Elektriciteit wordt alleen maar belangrijker. Denk aan de auto, maar ook aan de warmtepomp. Met zonnepanelen ben je klaar voor de toekomst!

De kosten die worden gemaakt bij het plaatsen van de zonnepanelen zijn binnen een aantal jaar terugverdiend.

Interesse in dakrenovatie?

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 24-48 uur per e-mail of post. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op 0546 – 57 44 72.