Maatregelen coronavirus

Onze werkzaamheden worden nog altijd uitgevoerd, alleen volgen wij rond het coronavirus de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen, hebben wij vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande afspraken en het uitvoeren van onze werkzaamheden.
Lees meer

Dakrenovatie

Energie Control
Overweegt u zonnepanelen of dakisolatie maar is uw dak verouderd? Laat uw dak dan eerst renoveren door Energie-Control!
Dak vervangen

Het dak heeft heel wat te verduren onder de verschillende weersomstandigheden. Helaas komt het dan ook voor dat na een langere tijd uw dak toe is aan een dakrenovatie.

Bij Energie-Control werken we met ervaren vakmensen en bieden wij u het totaalpakket van een dakrenovatie aan. Dit houdt in dat wij uw complete dak kunnen vervangen, eventueel asbest voor u kunnen verwijderen, uw dak kunnen isoleren en wanneer u wilt kunnen wij uw dak ook nog voorzien van zonnepanelen. Dit alles doen wij met eigen mensen en in samenwerking met ons zusterbedrijf Milieu-Control NL. Interesse in een complete dakrenovatie?

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Uw dak renoveren

door Energie Control

Voordelen van een gerenoveerd dak:

 Het huis ziet er weer als nieuw uit

 De draagbalken zijn weer veilig gesteld

 Mogelijkheden voor isolatie en zonnepanelen

Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, kunnen onze experts u het best vertellen. Dit ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen.

Totaalpakket dakrenovatie

Asbest verwijderen

Wanneer u in een wat oudere woning woont, is het mogelijk dat er in het dak nog asbest aanwezig is. Omdat asbest gevaarlijk is en slecht kan zijn voor uw gezondheid is het verstandig om dit te laten verwijderen door een ervaren en gecertificeerd bedrijf. Bij Energie-Control helpen wij u graag van het asbest af.

Dakisolatie

Wanneer uw dak aan vervanging toe is, dan is dat meteen het juiste moment voor dakisolatie. Dakisolatie is één van de meest rendabele manieren om energie te besparen. Warmte stijgt namelijk omhoog en verlaat daardoor als eerst de woning door het dak. Dat is niet alleen heel zonde van de warmte, maar ook voor uw energierekening en portemonnee!

Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren. Zo is het mogelijk om uw dak te isoleren vanaf binnen, vanaf buiten, maar het is ook mogelijk om de zoldervloer te isoleren. Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook aan uw wensen. Onze experts kunnen u hier alles over vertellen.

Zonnepanelen

Dakrenovatie combineren met zonnepanelen? Dat kan bij Energie-Control! Zonnepanelen zijn een goede en duurzame investering voor u en uw woning. Ze worden steeds populairder en toegankelijker. Niet alleen op schuine daken, maar ook op platte daken hebben we bij Energie-
Control verschillende oplossingen. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale indak-systemen die zoals de naam al zegt indak worden gelegd. Oftewel geïntegreerd in het dak zodat het meer één geheel is. Zeer geschikt op het moment dat u toch uw dak wilt gaan renoveren.

Mocht u interesse hebben in een dakrenovatie in combinatie met zonnepanelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Samen met u brengen de specialisten van Energie-Control uw wensen graag in kaart met als doel de energiekosten te verlagen of zelfs op nul te laten komen!

Interesse in dakrenovatie?

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 24-48 uur per e-mail of post. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op 0546 – 57 44 72.