Dakrenovatie

Dakrenovatie

Het dak op je woning heeft heel wat te verduren onder de verschillende weersomstandigheden in Nederland. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat je woning na een langere tijd toe is aan dakrenovatie. Energiecontrol helpt je graag met het vervangen van je dak, het verwijderen van asbest, het isoleren van je dak en wanneer je dat wilt, kunnen wij ook zonnepanelen plaatsen op jouw dak!

Dakrenovatie
Interesse in dakrenovatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen één dag in je mailbox!

Van renovatie en isolatie tot zonnepanelen

Totaalpakket dakrenovatie

Wanneer je jouw dak laat vervangen, kan je dit heel goed combineren met andere aanpassingen aan het dak, aangezien je dak toch open ligt tijdens de dakrenovatie. Je kunt het moment bijvoorbeeld aangrijpen om de boel goed te isoleren en je zou ook direct zonnepanelen kunnen laten plaatsen. Daarom bieden wij bij Energiecontrol dan ook een totaalpakket dakrenovatie aan, waarbij we jouw complete dak kunnen vervangen, eventueel asbest verwijderen, je dak isoleren én voorzien van zonnepanelen.

Asbest verwijderen

In woningen die wat ouder zijn, is de kans groot dat er asbest aanwezig is in het dak. Omdat asbest gevaarlijk is en slecht kan zijn voor je gezondheid, is het verstandig om dit te laten verwijderen. Energiecontrol Duurzaam Advies helpt jou hier graag bij.

Dakisolatie

Wanneer jouw dak aan vervanging toe is, dan is dit het perfecte moment voor dakisolatie. Dit is één van de meest rendabele manieren om energie te besparen. Er zijn verschillende manieren om je dak te isoleren. Welke manier voor jouw woning het meest geschikt is, is afhankelijk van je woonsituatie. Onze experts vertellen je hier graag meer over!

Zonnepanelen

Wil je dakrenovatie combineren met het plaatsen van zonnepanelen? Dat is mogelijk bij Energiecontrol Duurzaam Advies! Wij plaatsen zonnepanelen niet alleen op schuine daken, maar ook op platte daken en ook als veldopstelling kunnen wij zonnepanelen voor je plaatsen. Onze specialisten helpen je graag met het plaatsen van zonnepanelen.

Dakrenovatie

Dakrenovatie door Energiecontrol Duurzaam Advies

Is jouw dak toe aan dakrenovatie en wil je hiervoor de hulp inschakelen van een ervaren en gecertificeerd bedrijf? Energiecontrol helpt jou hier graag bij! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij adviseren je graag!

Veelgestelde vragen

Bij dakrenovatie wordt het dak er tot aan de constructie toe afgehaald en vervangen voor een nieuw dak. 

Is jouw dak aan vervanging toe? Combineer het dan direct met zonnepanelen. Wij kunnen deze direct na de renovatie installeren op het nieuwe dak! Zo kun je snel profiteren van de voordelen van zonnepanelen! 

Het is mogelijk om het dak direct te laten isoleren wanneer je ervoor kiest om het dak te renoveren. Zo profiteer je ook van binnenuit van het nieuwe dak! 

Voor de kosten van een dakrenovatie raden wij aan om een offerte aan te vragen. Iedere situatie is anders waardoor de prijs erg kan afwijken.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Top ervaring !

4 sterren review
‘’Vanaf het eerste moment werd ik bij hand genomen en werd er een dakplan gemaakt. Op aanraden van energiecontrol gekozen voor 14 panelen met Enphase miro omvormers. Montage is netjes verlopen. Ik zal energiecontrol zeker aanraden !’’  Tim – Haaksbergen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts